Profielfotograaf Antwerpen

Profielfotograaf Antwerpen – voor de mooiste profielfoto’s

Zoekt u een profielfotograaf Antwerpen voor sterke profielfoto’s van uw medewerkers? Dan is het raadzaam te kiezen voor een vakkundige fotograaf die weet wat hij doet. Een profielfoto is meer dan alleen een plaatje. Zeker als u uw medewerkers wilt laten fotograferen, want zo worden zij uw visitekaartje. Een goede indruk is dan enorm belangrijk. Mijn naam is Bart van Vlijmen en ik ben gespecialiseerd profielfotograaf. Antwerpen is één van de steden waar ik regelmatig profielfoto’s maak voor bedrijven.

Profielfotograaf Antwerpen –  identiteit is cruciaal

Wilt u al uw medewerkers vast laten leggen op profielfoto’s voor bijvoorbeeld uw website? Dan is het van belang dat alle foto’s de zelfde achtergrond hebben. Natuurlijk moet die achtergrond exact weergeven wat u als bedrijf uit wilt stralen. Gaan uw medewerkers op de foto in een formele of een informele setting? Achtergrondkleur en belichting doen veel meer dan u denkt. Eenheid in de profielfoto’s op uw website is bovendien aan te raden. Als elke foto de zelfde achtergrond heeft geeft dat een veel rustiger beeld en een professionele uitstraling.

Goede profielfoto’s voor diverse mogelijkheden

U kunt natuurlijk profielfoto’s laten maken van uw medewerkers voor uw website. Maar heeft u al bedacht wat u nog meer kunt doen met professionele profielfoto’s? U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen uw medewerkers een kopie van de foto’s te geven en hen te bezoeken deze op LinkedIn te plaatsen. Daarmee straalt uw medewerker professionaliteit uit in zijn of haar eigen netwerk en dat heeft altijd succes. Daarnaast is het natuurlijk een leuke geste voor uw medewerker; die zet zich tenslotte in voor uw bedrijf.

Professionele profielfotograaf Antwerpen – ook voor úw bedrijf

Als u een vakkundige profielfotograaf Antwerpen zoekt ga ik graag met u in gesprek. Voor het maken van goede profielfoto’s is het namelijk belangrijk te weten wat het doel is van de foto’s. Daarnaast wil ik natuurlijk uw bedrijfscultuur leren kennen en is het van belang te weten wat de doelgroep is. Zo kan ik exact de juiste uitstraling creëren op elke profielfoto. Ik maak profielfoto’s meestal op locatie, dus bij uw bedrijf. In korte tijd kan ik veel medewerkers fotograferen. Kiest u liever voor een andere locatie? Uiteraard is alles mogelijk.

Kijk voor meer informatie over profielfotografie bij portretfotografie en beeldbewerking.