Fotocursus frankrijk

Onder begeleiding van een professionele fotograaf

Grijp nu je kans en haal meer uit je spiegelreflex- of systeemcamera.
Tijdens een achtdaagse geheel verzorgde fotocursus coach ik maximaal acht deelnemers.

Fotocursus frankrijk

Op zoek naar een fotocursus in Frankrijk?

Als je op zoek bent naar een basiscursus fotografie Frankrijk dan bied ik je de ideale plek om echt te leren fotograferen. Als professionele fotograaf leer ik je graag de kneepjes van het vak in een bijzondere en inspirerende Franse omgeving. Precies wat je zoekt! Tijdens deze cursus fotografie Frankrijk leer je met zeven andere deelnemers om je camera op een professionele manier te gebruiken en om echt te kijken. Uiteraard vieren we ook een beetje vakantie en ga je genieten. Je verblijft in een vrijstaand landhuis, midden in de Auvergne. Het is voorzien van een privé zwembad en heeft een overdekt terras. Tijdens je verblijf word je bovendien verwend door een professionele kok, die verse authentieke Franse gerechten bereidt. Benieuwd naar het werk van de fotograaf kijk hier eens

Wil je meer weten? Bekijk dan hier alle informatie over het huis of het eten.

Inhoud van de basiscursus fotografie Frankrijk

  • Praktijk- en theorielessen
  • Tips en tricks fotografie
  • Fotobewerking in Bridge en Photoshop
  • Kleine groep, dus voor iedereen voldoende aandacht
  • Persoonlijke begeleiding
  • Accommodatie
  • Geheel verzorgd – Vol Pension
  • Drankjes en versnaperingen
  • Vervoer ter plaatse

Leerzame en actieve basiscursus fotografie

Echt leren kijken bij het fotograferen is enorm belangrijk, naast het gebruik van een goede camera natuurlijk. Je kunt alleen een goede compositie bepalen als je je bewust bent van je omgeving en alle details om je heen. Als je goed leert kijken maak je direct betere foto’s. Tijdens deze basiscursus fotografie Frankrijk leg ik je graag uit hoe je dat doet. Daarnaast vertel ik je veel over technieken en diverse interessante tools. Omdat je op het mooie Franse platteland heerlijk kunt ontspannen krijg je bovendien een betere focus en daardoor word je veel creatiever. Ook dat heeft effect op het resultaat.

Het resultaat van deze basiscursus fotografie in Frankrijk

Als deze basiscursus fotografie Frankrijk is afgelopen loop jij gegarandeerd over van ideeën en weet je precies wat er allemaal mogelijk is. Door al het oefenen met fotograferen heb je een stuk meer zelfvertrouwen en is het resultaat van je inspanningen veel beter. Natuurlijk maak je gedurende deze basiscursus fotografie heel veel foto’s, die aan het eind van je verblijf een mooi verhaal vertellen over wat je in de Auvergne hebt geleerd. Bovendien heb je straks geweldige herinneringen aan een bijzondere tijd met een fijne groep mensen en een gezellige fotograaf en kok.

Basiscursus fotografie Frankrijk boeken

Wil je meer weten over deze cursus fotografie Frankrijk? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ik houd je op de hoogte. Natuurlijk kun je ook meteen een datum reserveren. Zo ben je verzekerd van een plek.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Bart van Vlijmen Fotografie.