skip to Main Content

Interieurfotografie Bart van Vlijmen

Zo binnen, zo buiten. Dat geldt ook voor interieurfotogafie. Ik leg de beste foto’s van het interieur van jouw organisatie voor je vast. Van moderne vergaderruimtes, robuuste keukens tot aan sprankelende showrooms.

Interieurfotografie is en blijft een uitdagend vak. Mijn naam is Bart van Vlijmen en ik help uiteenlopende bedrijven met de meest inspirerende interieurfoto’s. Of je nu een keukenwinkel, kantoorpand of horecazaak hebt. Al die innerlijke pracht van jouw bedrijf in beeld gebracht.

Als interieurfotograaf ga ik op een creatieve manier om met de ruimte. Dit om de interieurfoto zo goed mogelijk in beeld te krijgen. De ruimte zelf is één, maar de echte beleving van je interieur komt met nabewerking pas écht naar voren.

Hierdoor ontstaan er foto’s die merkbaar anders zijn.

INTERIEURFOTOGRAFIE IN DE PRAKTIJK

Laat de identiteit van je organisatie, winkel of merk zien met interieurfotografie. Interieurfotografie is van essentieel belang om je organisatie op een uitstekende wijze te profileren aan de buitenwereld.

Bij deze vorm van fotografie zoom ik in op de ruimte en de inhoud met als doel een bepaalde beleving of gevoel vast te leggen.

Tijdens het fotograferen zijn perspectief, compositie, vlakverdeling, kleur, ruimtelijk inzicht en het gebruik van licht belangrijke elementen om een foto te laten slagen. Het speels afstellen van sluitertijden, reflecties en belichting helpt hier een handje aan mee voor het beste resultaat.

Compositie vormt de kern in alles wat ik doe tijdens een sessie. Het is verbazingwekkend hoe het resultaat beïnvloedt kan worden door alleen al het interieur te verplaatsen.

Ik werk ernaartoe om een afbeelding te creëren die goed gebalanceerd is, het oog door de ruimte haalt en nadruk legt op belangrijke plekken of specificaties van de ruimte.

Hotel fotografie - The Highland House Amsterdam - Bart van Vlijmen Fotografie
Interieurfotografie - Vijf Hoeven Tilburg - Bart van Vlijmen Fotografie
Interieurfotografie - L'Oreal Roermond - Bart van Vlijmen Fotografie
Interieurfotografie Arhk Architecten - Bart van Vlijmen Fotografie
Restaurant Lugar Waalre - Bart van Vlijmen Fotografie - Interieurfotograaf - interieurfotografie
Orto Hoofddorp - ARHK Architecten - Bart van Vlijmen Fotografie
INTERIEURFOTOGRAAF INHUREN

Het differentiëren van je merk of organisatie om nieuwe klanten aan te trekken is waar je naar toe wilt wanneer je een interieurfotograaf inhuurt.

Als vastgoedmakelaar wil je een visuele tour van hoge kwaliteit hebben om toekomstige huurders aan te trekken. Als horecazaak wil je een uitnodigend beeld creëren voor je gasten. En als retailer heb je het liefst een strakke indruk van je producten voor het aantrekken van de consument.

Iedereen kan verfkleuren uitkiezen, meubels en armaturen aanschaffen en ze in een ruimte plaatsen. Waar ik je mee help is wat een ruimte echt kan zijn en wat het grote potentieel ervan is.

Je omzet verhogen doe je met meer verkopen. Door te werken met een professionele fotograaf genereer je hoge kwaliteit foto’s die je helpen met meer bereik, aanvragen, leads en verkopen. Eerste indrukken zijn blijvende indrukken.

Merkidentiteit – geloof het of niet – staat gekoppeld met het beeldmateriaal wat je van je bedrijf uitzendt.

Merken van het hogere segment investeren allemaal in de beste foto’s, omdat dit waarde verhogend werkt in de ogen van de klant. Dit kan wonderen doen voor je bedrijf en je helpen een merkidentiteit te creëren die naadloos aansluit met de kwaliteiten en waardes van je product of dienst.

Het is vandaag de dag cruciaal om een sterke online reputatie te hebben. De kwaliteit van foto’s die je gebruikt op je website zijn bepalend voor de uiting van je merk. Klanten associëren hoge kwaliteit foto’s al snel met een betere kwaliteit van je producten en diensten.

Gebruik dus foto’s die de bijzondere kwaliteiten van je organisatie onder de aandacht brengt – die helpen een goede eerste indruk te geven op je potentiele klant – om deze vervolgens om te zetten naar een betalende klant.

Interieurfotografie is een stuk breder georiënteerd dan reguliere fotografie. Letterlijk iedereen met een camera kan foto’s maken van een onderwerp, daar waar ik een stap verder ga door bepaalde emoties op te wekken bij de kijker.

Een fototechnisch aspect waarbij ik bij iedere foto effectief het gewenste gevoel van klasse, comfort, toepasbaarheid en veiligheid meegeef. Om de klant tot actie aan te zetten.

VOORDELEN INTERIEURFOTOGRAFIE VOOR JOUW ORGANISATIE

 • Merkidentiteit versterken door hoge kwaliteitsfoto’s
 • Versterking online reputatie van je organisatie
 • Interieurfotografie die aanzet tot actie bij klanten
 • Breder publiek aanspreken door specifieke foto’s

ADVIESGESPREK OP MAAT

Hebben we een afspraak op locatie gepland staan? Een goede voorbereiding is het halve werk voor een interieurfotograaf. Tijdens de sessie bespreek ik vooraf uitgebreid wat jouw wensen en behoeftes zijn. Is een strakke uitstraling van de ruimte nodig of juist een sfeervolle en warme weergave? Moeten er in de ruimte objecten weg of juist toegevoegd worden? Dienen er modellen bij gebruikt te worden of liever niet?

Ik adviseer over de beste opties.Interieurfotograaf - Interieurfotografie - Bart van Vlijmen Fotografie
Interieurfotografie - Kapselon Hoogstraten - Bart van Vlijmen Fotografie
nterieurfotograaf - Interieurfotografie - Bart van Vlijmen Fotografie
NABEWERKING INTERIEURFOTOGRAFIE

De helft van de tijd besteed ik aan het fotograferen zelf en de andere helft aan nabewerking. Met nabewerking willen we de emotie en sfeer naar voren brengen van de ruimte. Dit doe ik aan de hand van verschillende aspecten: compositie, belichting, techniek, stijl, ervaring en een specialistische indeling van de ruimte waarmee geschoten wordt met camera apparatuur van architecturale kwaliteit.

Wat mijn klanten vaak verrast, is de hoeveelheid aan camera apparatuur die ik gebruik. De misvatting heerst dat er alléén maar een professionele camera nodig is om spectaculaire beelden vast te leggen. Integendeel, niets is minder waar.

De echte magie komt van mijn jarenlange ervaring in het manipuleren van licht tijdens het nabewerkingsproces. Hiervoor ga ik spaarzaam om met studioverlichting om de beste sfeer in de ruimte te creëren. Met als einddoel de afbeelding zo te creëren dat niemand dit opmerkt.

Compositie vormt de kern in alles wat ik doe tijdens de sessie. Hier gaat de meeste tijd in zitten tijdens de fotoshoot. Het is verbazingwekkend hoe het resultaat beïnvloed kan worden, door alleen al het interieur te verplaatsen.

Ik werk ernaartoe om een afbeelding te creëren die goed gebalanceerd is, het oog door de ruimte haalt en nadruk legt op belangrijke plekken of specificaties van de ruimte.Rechtbank Den Bosch - Bart van Vlijmen Fotografie
Interieurfotografie Smeulders interieurbouw |-Bart van Vlijmen Fotografie

Anuska LindenhoviusAnuska Lindenhovius
08:48 30 Mar 22
Bart is een vakman in zijn werk en een fijn persoon om mee te werken. Wij zijn erg tevreden met de foto's die Bart in ons bedrijf heeft genomen.
Soufian ASoufian A
11:53 28 Mar 22
PERFECT! Alles was heel professioneel geregeld en de foto's, alsmede de 3D scan zijn van topkwaliteit. We krijgen er veel complimenten over. Bedankt nogmaals!
Ayrton SmitsAyrton Smits
07:51 11 Mar 22
De afgelopen maanden hebben wij diverse fotografie-sessies gehad met Bart. De resultaten zijn erg mooi.Bart is een professionele en toegankelijke fotograaf die snel schakelt en mooi werk levert.Bart, bedankt voor het leveren van de mooie foto's voor onze nieuwe website, we gaan elkaar zeker vaker zien de komende jaren!Ayrton Smits, TopCleaners
Bart maakt reeds vele jaren naar volle tevredenheid projectfotografie voor ons en zusterbedrijven Janssen de Jong OnderhoudPlus en Janssen de Jong Bouw. Tevens heeft hij de werkzaamheden van de medewerkers van Janssen de Jong OnderhoudPlus heel mooi op de gevoelige plaat vastgelegd. De kwaliteit is altijd hoog en de samenwerking verloopt altijd prettig. Bart komt afspraken na, denkt goed mee en is prettig in de omgang.
Inofec B.V.Inofec B.V.
06:59 25 Feb 22
Inmiddels werken wij al een aantal jaren succesvol samen en zijn wij meer dan tevreden met Bart. Denkt mee, maar ook verder dan alleen 'fotografie'. Daarnaast schroomt hij ook niet om zijn kennis te delen tijdens een fotocursus in Frankrijk!
js_loader
Interieurfotografie Bert van Vlijmen Vinkel - Bart van Vlijmen Fotografie
Interieurfotografie BoboQ Den Bosch - Bart van Vlijmen Fotografie
WERKGEBIED INTERIEURFOTOGRAFIE

Als interieurfotograaf ben ik vooral actief in de provincie van Noord-Brabant, maar ook in andere delen van het land help ik met pakkende interieurfoto’s. Een selectie van opdrachtgevers: Postillion Hotels, Chanel, Redie Interieurbouw, Koopman International en nog vele anderen.

VOORDELEN BART ALS INTERIEURFOTOGRAAF

 • Altijd een adviserend intakegesprek op locatie.
 • Voor ieder bedrijf die hun content serieus neemt.
 • Professionele expertise met oog voor detail in iedere ruimte.
 • Sprekende foto rapportages met extra studiolicht.
 • Altijd optimalisatie van foto’s met professionele nabewerking.
 • Glansrijke beeldbank van de ruimte(s) met logische indeling.
 • Meer dan 20 jaar ervaring als interieurfotograaf

WINNAAR BENELUX ENTERPRISE AWARDS 2020

Bart van Vlijmen fotografie is in 2020 in de prijzen gevallen tijdens de prestigieuze Benelux Enterprise Awards. Deze onderscheidingen worden jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die professionaliteit hoog in het vaandel hebben staan en zich onderscheiden van hun concurrentie op het gebied van kwaliteit, aanbod en klantvriendelijkheid. Bart van Vlijmen fotografie werkt al jaren aan het opzetten en het behouden van een ruim aanbod van de hoogste kwaliteit. Als bedrijfsfotograaf is Bart van Vlijmen ontzettend vereerd met deze professionele waardering en vooral trots om deze prachtige onderscheiding te mogen ontvangen.Interieurfotografie Vijf Hoeven Tilburg - Bart van Vlijmen Fotografie
Bibliotheek Transvaalkwartier - Redie - Bart van vlijmen Fotografie
Interieurfotografie - Royal Agio Cigars - Bart van Vlijmen Fotografie
Interieurfotograaf - Interieurfotografie - Bart van Vlijmen Fotografie
Interieurfotograaf - Interieurfotografie - Bart van Vlijmen Fotografie
Restaurant Bcn Arena - Bart van Vlijmen Fotografie - Interieurfotograaf - interieurfotografie

Copyright Bart van Vlijmen Fotografie