skip to Main Content

Interieurfotografie Bart van Vlijmen

Zo binnen, zo buiten. Dat geldt ook voor interieurfotogafie. Ik leg de beste foto’s van het interieur van jouw organisatie voor je vast. Van moderne vergaderruimtes, robuuste keukens tot aan sprankelende showrooms.

Interieurfotografie is en blijft een uitdagend vak. Mijn naam is Bart van Vlijmen en ik help uiteenlopende bedrijven met de meest inspirerende interieurfoto’s. Of je nu een keukenwinkel, kantoorpand of horecazaak hebt. Al die innerlijke pracht van jouw bedrijf in beeld gebracht.

Als interieurfotograaf ga ik op een creatieve manier om met de ruimte. Dit om de interieurfoto zo goed mogelijk in beeld te krijgen. De ruimte zelf is één, maar de echte beleving van je interieur komt met nabewerking pas écht naar voren. Hierdoor ontstaan er foto’s die merkbaar anders zijn.

INTERIEURFOTOGRAFIE IN DE PRAKTIJK

Laat de identiteit van je organisatie, winkel of merk zien met interieurfotografie. Interieurfotografie is van essentieel belang om je organisatie op een uitstekende wijze te profileren aan de buitenwereld.

Bij deze vorm van fotografie zoom ik in op de ruimte en de inhoud met als doel een bepaalde beleving of gevoel vast te leggen.

Tijdens het fotograferen zijn perspectief, compositie, vlakverdeling, kleur, ruimtelijk inzicht en het gebruik van licht belangrijke elementen om een foto te laten slagen. Het speels afstellen van sluitertijden, reflecties en belichting helpt een handje mee aan het beste resultaat.

Compositie vormt de kern in alles wat ik doe tijdens een fotosessie. Het is verbazingwekkend hoe het resultaat beïnvloed kan worden door alleen al het interieur te verplaatsen.

Ik werk ernaartoe om een afbeelding te creëren die goed gebalanceerd is, het oog door de ruimte haalt en nadruk legt op belangrijke plekken of specificaties van de ruimte.

Interieurfotografie Arhk Architecten - Bart van Vlijmen Fotografie
Orto Hoofddorp - ARHK Architecten - Bart van Vlijmen Fotografie
Interieurfotografie - Vijf Hoeven Tilburg - Bart van Vlijmen Fotografie
Interieurfotografie - L'Oreal Roermond - Bart van Vlijmen Fotografie
Restaurant Lugar Waalre - Bart van Vlijmen Fotografie - Interieurfotograaf - interieurfotografie
Hotel fotografie - The Highland House Amsterdam - Bart van Vlijmen Fotografie

INTERIEURFOTOGRAAF INHUREN

Het differentiëren van je merk of organisatie om nieuwe klanten aan te trekken is waar je heen wilt wanneer je een interieurfotograaf inhuurt.

Als vastgoedmakelaar wil je het liefst een virtuele tour van hoge kwaliteit geven om toekomstige huurders aan te trekken. Als horecazaak wil je een uitnodigend beeld geven aan je gasten. En als retailer heb je het liefst een strakke indruk van je producten voor het aantrekken van de consument.

Iedereen kan verfkleuren kiezen, meubels en armaturen aanschaffen en ze in een ruimte plaatsen. Waar ik je mee help is wat de ruimte echt kan zijn en wat het grote potentieel ervan is.

Je omzet verhogen doe je door meer te verkopen. Door te werken met een professionele fotograaf genereer je hoge kwaliteit foto’s die je helpen met meer bereik, aanvragen, leads en verkopen. Eerste indrukken zijn blijvende indrukken.

Merkidentiteit staat gekoppeld met het beeldmateriaal wat je van je bedrijf uitzend.

Merken van het hogere segment investeren allemaal in professionele foto’s, omdat het bewezen waarde verhogend werkt in de ogen van de klant. Dit kan wonderen doen voor je bedrijf en je helpen een merkidentiteit te creëren die naadloos aansluit met de kwaliteiten en waardes van je product of dienst.

Het is vandaag de dag cruciaal om een sterke online reputatie te hebben. De kwaliteit van foto’s die je gebruikt op je website zijn bepalend voor de uiting van je merk. Klanten associëren hoge kwaliteit foto’s al snel met betere kwaliteit van je producten of diensten.

Gebruik dus foto’s die de bijzondere kwaliteiten van je organisatie onder de aandacht brengen – die helpen een goede eerste indruk te geven op je potentiële klant – om deze vervolgens om te zetten naar een betalende klant.

Interieurfotografie is een stuk breder georiënteerd dan reguliere fotografie. Letterlijk iedereen met een camera kan foto’s maken van een onderwerp, daar waar ik een stap verder ga door bepaalde emoties op te wekken bij de bezoeker.

VOORDELEN INTERIEURFOTOGRAFIE VOOR JOUW ORGANISATIE

 • Zet kracht achter je merkidentiteit door hoge kwaliteitsfoto’s
 • Versterkt de online reputatie van je organisatie
 • Interieurfotografie die aanzet tot actie bij klanten
 • Spreek een breder publiek aan door product specifieke foto’s

ADVIESGESPREK OP MAAT

Hebben we een afspraak gepland staan? Een goede voorbereiding is het halve werk voor een interieurfotograaf. Voorafgaand aan de sessie bespreek ik uitgebreid wat jouw wensen en behoeftes zijn. Is een strakke uitstraling van de ruimte nodig of juist een sfeervolle en warme weergave? Moeten er in de ruimte objecten weg of juist toegevoegd worden? Dienen er modellen bij gebruikt te worden of liever niet?

Ik adviseer over de beste opties.

nterieurfotograaf - Interieurfotografie - Bart van Vlijmen Fotografie
Interieurfotograaf - Interieurfotografie - Bart van Vlijmen Fotografie
Interieurfotografie - Kapselon Hoogstraten - Bart van Vlijmen Fotografie

NABEWERKING INTERIEURFOTOGRAFIE

De helft van mijn tijd besteed ik aan het fotograferen zelf en de andere helft aan nabewerking. Met nabewerking willen we de emotie en sfeer naar voren brengen van de ruimte. Dit doe ik aan de hand van verschillende aspecten: compositie, belichting, techniek, stijl, ervaring en een specialistische indeling van de ruimte, waarmee geschoten wordt met camera apparatuur van architecturale kwaliteit.

Wat mijn klanten vaak verrast, is de hoeveelheid aan camera apparatuur waar ik gebruik van maak. De misvatting heerst dat er alléén maar een professionele camera nodig is om spectaculaire beelden vast te leggen. Integendeel, niets is minder waar.

De echte magie komt van mijn jarenlange ervaring van het manipuleren van licht tijdens het nabewerkingsproces. Hiervoor ga ik spaarzaam om met studioverlichting om de beste sfeer in de ruimte te creëren. Met als einddoel de afbeelding zo tot stand te brengen dat het nabewerkingsproces onopvallend blijft.

Compositie vormt de kern in alles wat ik doe tijdens de fotosessie. Daar gaat de meeste tijd in zitten. Het is verbazingwekkend hoe het resultaat beïnvloed kan worden, door alleen al het interieur te verplaatsen.

Ik werk ernaartoe om een afbeelding tot stand te brengen die goed gebalanceerd is, het oog door de ruimte haalt en nadruk legt op belangrijke plekken of specificaties van de ruimte.

Rechtbank Den Bosch - Bart van Vlijmen Fotografie
Interieurfotografie Smeulders interieurbouw |-Bart van Vlijmen Fotografie
Frans KremersFrans Kremers
12:31 23 Nov 22
Ik wilde zakelijke portretfoto’s van ons team voor het gebruik op sociale media en mijn nieuwe website. Bart laat je op je gemak voelen waardoor er ontspannen foto’s ontstaan. Ik kreeg goede tips mee over de locatie, kleding en houding tijdens de sessie. Tevreden over het resultaat, ik kan Bart volledig aanraden.
Smits B.V.Smits B.V.
10:21 16 Nov 22
Een hele prettige samenwerking gekend met een mooi foto resultaat voor ons bedrijf. We zijn erg verheugd met de nieuwe foto's. De virtuele tour is er mooi uitgekomen. Door Bart versterken we onze organisatie met nieuwe marketing.
Melissa SchipperMelissa Schipper
14:18 05 Nov 22
Voor ons familiebedrijf zijn we op zoek gegaan naar een fotograaf voor bedrijfsfotografie. Zo zijn we terecht gekomen bij Bart. Inmiddels zitten er al een aantal fotosessies op. Het kantoor is geschoten met als eindresultaat professionele beelden die veel warmte uitstralen. Super tevreden over.
Dominic PieterszDominic Pietersz
13:24 19 Oct 22
Mijn ervaring met Bart is zeer positief. Een professionele fotograaf met verstand van zijn vak.Neemt alle onzekerheden tijdens een fotosessie voor bedrijfsfotografie weg. Mijn complimentenhoe Bart iedereen op de werkvloer snel en effectief op één lijn krijgt.Dit levert een top resultaat op, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar professionele fotografie.
Marrit de GraffMarrit de Graff
08:41 22 Jul 22
Bart heeft een maand geleden foto's gemaakt voor The Bee Hostel! Wij zijn erg blij met de communicatie, samenwerking en kwaliteit van de foto's.Zeker een aanrader!
Marieke PoortsMarieke Poorts
12:25 09 Jun 22
We hebben nu een paar keer met Bart samengewerkt voor onze bedrijfsfotografie en dat is naar volle tevredenheid! De samenwerking met Bart verloopt soepel, hij denkt mee en het resultaat is top!
Anuska LindenhoviusAnuska Lindenhovius
08:48 30 Mar 22
Bart is een vakman in zijn werk en een fijn persoon om mee te werken. Wij zijn erg tevreden met de foto's die Bart in ons bedrijf heeft genomen.
Soufian ASoufian A
11:53 28 Mar 22
PERFECT! Alles was heel professioneel geregeld en de foto's, alsmede de 3D scan zijn van topkwaliteit. We krijgen er veel complimenten over. Bedankt nogmaals!
Ayrton SmitsAyrton Smits
07:51 11 Mar 22
De afgelopen maanden hebben wij diverse fotografie-sessies gehad met Bart. De resultaten zijn erg mooi.Bart is een professionele en toegankelijke fotograaf die snel schakelt en mooi werk levert.Bart, bedankt voor het leveren van de mooie foto's voor onze nieuwe website, we gaan elkaar zeker vaker zien de komende jaren!Ayrton Smits, TopCleaners
Bart maakt reeds vele jaren naar volle tevredenheid projectfotografie voor ons en zusterbedrijven Janssen de Jong OnderhoudPlus en Janssen de Jong Bouw. Tevens heeft hij de werkzaamheden van de medewerkers van Janssen de Jong OnderhoudPlus heel mooi op de gevoelige plaat vastgelegd. De kwaliteit is altijd hoog en de samenwerking verloopt altijd prettig. Bart komt afspraken na, denkt goed mee en is prettig in de omgang.
Inofec B.V.Inofec B.V.
06:59 25 Feb 22
Inmiddels werken wij al een aantal jaren succesvol samen en zijn wij meer dan tevreden met Bart. Denkt mee, maar ook verder dan alleen 'fotografie'. Daarnaast schroomt hij ook niet om zijn kennis te delen tijdens een fotocursus in Frankrijk!
RaoulRaoul
16:14 24 Feb 22
Naast geweldig familielid, ook geweldig fotograaf! Wij werken als Bert van Vlijmen Keukenarchitectuur al jaren met Bart samen, naar volle tevredenheid. Gisteren de laatste fotoserie binnengekregen en resultaat mag er wezen!
Frans KremersFrans Kremers
12:31 23 Nov 22
Ik wilde zakelijke portretfoto’s van ons team voor het gebruik op sociale media en mijn nieuwe website. Bart laat je op je gemak voelen waardoor er ontspannen foto’s ontstaan. Ik kreeg goede tips mee over de locatie, kleding en houding tijdens de sessie. Tevreden over het resultaat, ik kan Bart volledig aanraden.
Frans KremersFrans Kremers
12:31 23 Nov 22
I wanted business portraits of our team for use on social media and my new website. Bart makes you feel at ease, resulting in relaxed photos. I received good tips about the location, clothing and attitude during the session. Satisfied with the result, I can fully recommend Bart.
Smits B.V.Smits B.V.
10:21 16 Nov 22
A very pleasant collaboration known with a beautiful photo result for our company. We are very pleased with the new photos. The virtual tour came out nicely. Thanks to Bart, we are strengthening our organization with new marketing.
Smits B.V.Smits B.V.
10:21 16 Nov 22
Een hele prettige samenwerking gekend met een mooi foto resultaat voor ons bedrijf. We zijn erg verheugd met de nieuwe foto's. De virtuele tour is er mooi uitgekomen. Door Bart versterken we onze organisatie met nieuwe marketing.
Melissa SchipperMelissa Schipper
14:18 05 Nov 22
For our family business we went looking for a photographer for corporate photography. That's how we ended up with Bart. There are already a number of photo sessions on it. The office was shot with the end result being professional images that radiate a lot of warmth. Super satisfied with it.
Melissa SchipperMelissa Schipper
14:18 05 Nov 22
Voor ons familiebedrijf zijn we op zoek gegaan naar een fotograaf voor bedrijfsfotografie. Zo zijn we terecht gekomen bij Bart. Inmiddels zitten er al een aantal fotosessies op. Het kantoor is geschoten met als eindresultaat professionele beelden die veel warmte uitstralen. Super tevreden over.
Dominic PieterszDominic Pietersz
13:24 19 Oct 22
My experience with Bart has been very positive. A professional photographer who knows his trade.Takes away all the uncertainties during a corporate photo shoot. My complimentshow Bart aligns everyone in the workplace quickly and effectively.This produces a top result, a must for anyone looking for professional photography.
Dominic PieterszDominic Pietersz
13:24 19 Oct 22
Mijn ervaring met Bart is zeer positief. Een professionele fotograaf met verstand van zijn vak.Neemt alle onzekerheden tijdens een fotosessie voor bedrijfsfotografie weg. Mijn complimentenhoe Bart iedereen op de werkvloer snel en effectief op één lijn krijgt.Dit levert een top resultaat op, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar professionele fotografie.
Marrit de GraffMarrit de Graff
08:41 22 Jul 22
Bart took pictures for The Bee Hostel a month ago! We are very happy with the communication, cooperation and quality of the photos.Highly recommended!
Marrit de GraffMarrit de Graff
08:41 22 Jul 22
Bart heeft een maand geleden foto's gemaakt voor The Bee Hostel! Wij zijn erg blij met de communicatie, samenwerking en kwaliteit van de foto's.Zeker een aanrader!
Marieke PoortsMarieke Poorts
12:25 09 Jun 22
We have now worked with Bart a few times for our corporate photography and that is to our full satisfaction! The collaboration with Bart runs smoothly, he thinks along and the result is top notch!
Marieke PoortsMarieke Poorts
12:25 09 Jun 22
We hebben nu een paar keer met Bart samengewerkt voor onze bedrijfsfotografie en dat is naar volle tevredenheid! De samenwerking met Bart verloopt soepel, hij denkt mee en het resultaat is top!
Anuska LindenhoviusAnuska Lindenhovius
08:48 30 Mar 22
Bart is een vakman in zijn werk en een fijn persoon om mee te werken. Wij zijn erg tevreden met de foto's die Bart in ons bedrijf heeft genomen.
Soufian ASoufian A
11:53 28 Mar 22
PERFECT! Alles was heel professioneel geregeld en de foto's, alsmede de 3D scan zijn van topkwaliteit. We krijgen er veel complimenten over. Bedankt nogmaals!
Ayrton SmitsAyrton Smits
07:51 11 Mar 22
De afgelopen maanden hebben wij diverse fotografie-sessies gehad met Bart. De resultaten zijn erg mooi.Bart is een professionele en toegankelijke fotograaf die snel schakelt en mooi werk levert.Bart, bedankt voor het leveren van de mooie foto's voor onze nieuwe website, we gaan elkaar zeker vaker zien de komende jaren!Ayrton Smits, TopCleaners
Bart maakt reeds vele jaren naar volle tevredenheid projectfotografie voor ons en zusterbedrijven Janssen de Jong OnderhoudPlus en Janssen de Jong Bouw. Tevens heeft hij de werkzaamheden van de medewerkers van Janssen de Jong OnderhoudPlus heel mooi op de gevoelige plaat vastgelegd. De kwaliteit is altijd hoog en de samenwerking verloopt altijd prettig. Bart komt afspraken na, denkt goed mee en is prettig in de omgang.
Inofec B.V.Inofec B.V.
06:59 25 Feb 22
Inmiddels werken wij al een aantal jaren succesvol samen en zijn wij meer dan tevreden met Bart. Denkt mee, maar ook verder dan alleen 'fotografie'. Daarnaast schroomt hij ook niet om zijn kennis te delen tijdens een fotocursus in Frankrijk!
RaoulRaoul
16:14 24 Feb 22
Besides being a great family member, also a great photographer! As Bert van Vlijmen Keuken architecture, we have been working with Bart for years, to our full satisfaction. Received the last photo series yesterday and the result is great!
RaoulRaoul
16:14 24 Feb 22
Naast geweldig familielid, ook geweldig fotograaf! Wij werken als Bert van Vlijmen Keukenarchitectuur al jaren met Bart samen, naar volle tevredenheid. Gisteren de laatste fotoserie binnengekregen en resultaat mag er wezen!
js_loader
Interieurfotografie Bert van Vlijmen Vinkel - Bart van Vlijmen Fotografie
Interieurfotografie BoboQ Den Bosch - Bart van Vlijmen Fotografie

WERKGEBIED BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Als bedrijfsfotograaf bestaat mijn werkgebied vooral uit de provincie Noord-Brabant, maar ook in andere delen van het land help ik met pakkende interieurfoto’s. Een selectie van opdrachtgevers: Postillion Hotels, Chanel, Redie Interieurbouw, Koopman International en nog vele anderen.

VOORDELEN BART ALS INTERIEURFOTOGRAAF

 • Voorafgaand een adviserend intakegesprek
 • Voor ieder bedrijf die hun content serieus neemt
 • Professionele expertise met oog voor detail in iedere ruimte
 • Sprekende foto rapportages met extra studiolicht
 • Altijd optimalisatie van foto’s met professionele nabewerking
 • Glansrijke beeldbank van de ruimte(s) met logische indeling
 • Meer dan 20 jaar ervaring als interieurfotograaf

WINNAAR BENELUX ENTERPRISE AWARDS 2020

Bart van Vlijmen Fotografie is in 2020 in de prijzen gevallen tijdens de prestigieuze Benelux Enterprise Awards. Deze onderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die professionaliteit hoog in het vaandel hebben staan, en zich onderscheiden op het gebied van kwaliteit, aanbod en klantvriendelijkheid. Bart van Vlijmen Fotografie werkt al jaren aan het opbouwen en het behouden van een ruim aanbod van fotografische diensten van de hoogste kwaliteit. Als interieurfotograaf is Bart van Vlijmen ontzettend vereerd met deze professionele waardering en vooral ook trots om deze prachtige uitreiking te mogen ontvangen.

Interieurfotografie - Royal Agio Cigars - Bart van Vlijmen Fotografie
Interieurfotograaf - Interieurfotografie - Bart van Vlijmen Fotografie
Bibliotheek Transvaalkwartier - Redie - Bart van vlijmen Fotografie
Restaurant Bcn Arena - Bart van Vlijmen Fotografie - Interieurfotograaf - interieurfotografie
Interieurfotograaf - Interieurfotografie - Bart van Vlijmen Fotografie
Interieurfotografie Vijf Hoeven Tilburg - Bart van Vlijmen Fotografie

Copyright Bart van Vlijmen Fotografie