Bedrijfsfotografie BART VAN VLIJMEN

Wat is het meest aantrekkelijke wat je in beeld kan brengen van jouw organisatie? Wat maakt het bedrijf nu zo aantrekkelijk? Het pand? De receptie? De bedrijfswagens? De producten? Nee, met bedrijfsfotografie gaat het om de mensen.

Bedrijfsfotograaf zijn is daarom iets bijzonders. Mijn naam is Bart van Vlijmen en ik help uiteenlopende bedrijven met de meest spraakmakende bedrijfsfotografie, voor complete fabrieken, schoonmaakbedrijven tot aan de advocatuur.

Ik vind het fantastisch om een organisatie op professionele wijze in beeld te brengen. Als bedrijfsfotograaf ga ik eerst op zoek naar het karakter. Wat merkt een klant op de eerste indruk? Het karakter van jouw bedrijf bepaalt tenslotte hoe mensen het geheel ervaren. Het geeft je grip om je eigen verhaal te kunnen vertellen.

Zodra ik het karakter van een organisatie helder heb, maak ik een creatieve vertaalslag. Denk aan het inzetten van de juiste positionering van mensen en objecten als bedrijfsfotograaf.

Bedrijfsfotografie in de praktijk

Laat mensen zien wie je bent als bedrijf met bedrijfsfotografie, hoe je als bedrijf te werk gaat, waar je voor staat en waarom klanten voor jou moeten kiezen.

Voor een bouwbedrijf is het veel gemakkelijker en krachtiger om in beeld je verhaal te vertellen. Met een winkel of showroom kun je jouw werknemers uitstekend laten zien. Wie zijn zij? Welke rol hebben ze in het bedrijf? Om zo vooraf de beste verwachtingen te scheppen.

Wanneer je op zoek bent naar personeel, waarderen potentiële medewerkers, klanten en relaties je vele malen beter met professionele bedrijfsfoto’s.

Bedrijfsfotograaf inhuren

Bedrijfsfoto’s kunnen op allerlei manieren worden ingezet. Ik help je met de bepaling van het doel waar ik als bedrijfsfotograaf op inzoom. Want voor het aantrekken van nieuwe medewerkers gebruik ik een ander soort foto dan voor portretfotografie.

De foto’s kunnen worden gebruikt voor verschillende drukwerken zoals brochures, flyers, displays, scherm behangers of zelfs jaarverslagen. Dus niet alleen voor drukwerk en printmedia kun je bedrijfsfotografie goed inzetten. Op social media en je website wil je een goed beeld creëren van het bedrijf. Bezoekers zien direct wat ze kunnen verwachten en welke identiteit je uitstraalt. Een beeld zegt vaak meer dan 1000 woorden. Dit doe ik door de emotionele waarde helder vast te leggen.

Bedrijfsfotografie is bedoeld om een positieve gevoelsband met potentiële klanten, relaties en je medewerkers te creëren.

Voordelen bedrijfsfotografie voor jouw organisatie

 • Hoge kwaliteit visuele content met brede inzetbaarheid
 • Positieve karaktereigenschappen van het bedrijf in beeld gebracht
 • Aantrekken van potentiële klanten door de juiste sfeer en impressie
 • Gevoels verbinding creëren bij klanten door gezichten achter het bedrijf te laten zien

Adviesgesprek op maat

Een afspraak voor bedrijfsfotografie gepland staan? Goede voorbereiding is het halve werk voor een bedrijfsfotograaf. Voorafgaand bespreken we samen wat je wensen en behoeftes zijn. Want wat zou de perfecte plek zijn voor een fotosessie? In principe is dit je eigen locatie of bedenk van tevoren waarin het karakter van je organisatie het beste naar voren komt. Hier zijn voldoende plekken voor in Nederland, midden in de prachtige natuur, moderne industrie of in inspirerende bedrijfspanden.

Wat is het doel van de fotografie? In welke context wordt deze geplaatst? Welke stijl en sfeer moeten de beelden gaan kenmerken? Op de dag van de fotosessie ga ik als bedrijfsfotograaf voor resultaat. Het op een lijn krijgen van mensen is daar één van.

Belangrijk is dat iedereen op de hoogte is van wat er op die dag gaat gebeuren.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Bart van Vlijmen Fotografie.

Beeldbewerking bedrijfsfotografie

Voor de perfecte foto is beeldbewerking en verdere optimalisatie belangrijk. Hiervoor gebruik ik verschillende professionele gereedschappen. Het stopt niet bij het afdrukken van de foto, want voor het beste resultaat wil ik als bedrijfsfotograaf een foto hebben die tot in de puntjes aansluit bij de sfeer. Vooral in dit digitale tijdperk wil je foto’s hebben die mooi zijn bewerkt.

Gemiddeld ben ik even veel tijd kwijt in de beeldbewerking als het fotograferen zelf – gezien ik hier een hele serie aan technieken en bewerkingen op loslaat – waardoor er een geweldig beeld ontstaat.

Beeldbewerking begint met de selectie van de beste foto’s. Veel foto’s maken vanuit meerdere hoeken om uiteindelijk de beste foto’s te selecteren voor oplevering. Ook kijk ik als bedrijfsfotograaf naar de scherpte van de foto, dit begint meestal in de ogen. Zo kan ik de scherpte aanpassen op de gehele foto maar ook plaatselijk. Dan speel ik met belichting, kleur van het licht, perspectief en horizon, uitsnede, persoonskenmerken, storende details, helderheid en kleurschifting. Tot in detail een perfect beeld creëren van het bedrijf.

WERKGEBIED BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Als bedrijfsfotograaf bestaat mijn werkgebied vooral uit de provincie Noord-Brabant, maar ook in andere delen van het land help ik je met de mooiste bedrijfsfoto’s. Een selectie van opdrachtgevers.

Paul DekkersPaul Dekkers
14:55 07 May 23
We vragen Bart om foto's te maken voor ons doorlopend marketing traject. Bart is hier professioneel en creatief in. Hij blijft consistent met nieuwe ideeën komen. Tot nu toe zijn we erg tevreden.
Paul BoumansPaul Boumans
13:19 19 Dec 22
Ik heb Bart tot op heden voor drie opdrachten gevraagd. Foto’s voor onze nieuwe website, foto’s van het personeel en foto’s van de werkplaats. Bart werkt professioneel met een duidelijk voorbereidend gesprek. Tevreden over het eindresultaat, het zijn mooie foto’s geworden.
Frans KremersFrans Kremers
12:31 23 Nov 22
Ik wilde zakelijke portretfoto’s van ons team voor het gebruik op sociale media en mijn nieuwe website. Bart laat je op je gemak voelen waardoor er ontspannen foto’s ontstaan. Ik kreeg goede tips mee over de locatie, kleding en houding tijdens de sessie. Tevreden over het resultaat, ik kan Bart volledig aanraden.
Smits B.V.Smits B.V.
10:21 16 Nov 22
Een hele prettige samenwerking gekend met een mooi foto resultaat voor ons bedrijf. We zijn erg verheugd met de nieuwe foto's. De virtuele tour is er mooi uitgekomen. Door Bart versterken we onze organisatie met nieuwe marketing.
Melissa SchipperMelissa Schipper
14:18 05 Nov 22
Voor ons familiebedrijf zijn we op zoek gegaan naar een fotograaf voor bedrijfsfotografie. Zo zijn we terecht gekomen bij Bart. Inmiddels zitten er al een aantal fotosessies op. Het kantoor is geschoten met als eindresultaat professionele beelden die veel warmte uitstralen. Super tevreden over.
Dominic PieterszDominic Pietersz
13:24 19 Oct 22
Mijn ervaring met Bart is zeer positief. Een professionele fotograaf met verstand van zijn vak.Neemt alle onzekerheden tijdens een fotosessie voor bedrijfsfotografie weg. Mijn complimentenhoe Bart iedereen op de werkvloer snel en effectief op één lijn krijgt.Dit levert een top resultaat op, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar professionele fotografie.
Marrit de GraffMarrit de Graff
08:41 22 Jul 22
Bart heeft een maand geleden foto's gemaakt voor The Bee Hostel! Wij zijn erg blij met de communicatie, samenwerking en kwaliteit van de foto's.Zeker een aanrader!
Marieke PoortsMarieke Poorts
12:25 09 Jun 22
We hebben nu een paar keer met Bart samengewerkt voor onze bedrijfsfotografie en dat is naar volle tevredenheid! De samenwerking met Bart verloopt soepel, hij denkt mee en het resultaat is top!
Ayrton SmitsAyrton Smits
07:51 11 Mar 22
De afgelopen maanden hebben wij diverse fotografie-sessies gehad met Bart. De resultaten zijn erg mooi.Bart is een professionele en toegankelijke fotograaf die snel schakelt en mooi werk levert.Bart, bedankt voor het leveren van de mooie foto's voor onze nieuwe website, we gaan elkaar zeker vaker zien de komende jaren!Ayrton Smits, TopCleaners
Inofec B.V.Inofec B.V.
06:59 25 Feb 22
Inmiddels werken wij al een aantal jaren succesvol samen en zijn wij meer dan tevreden met Bart. Denkt mee, maar ook verder dan alleen 'fotografie'. Daarnaast schroomt hij ook niet om zijn kennis te delen tijdens een fotocursus in Frankrijk!
RaoulRaoul
16:14 24 Feb 22
Naast geweldig familielid, ook geweldig fotograaf! Wij werken als Bert van Vlijmen Keukenarchitectuur al jaren met Bart samen, naar volle tevredenheid. Gisteren de laatste fotoserie binnengekregen en resultaat mag er wezen!
Paul DekkersPaul Dekkers
14:55 07 May 23
We vragen Bart om foto's te maken voor ons doorlopend marketing traject. Bart is hier professioneel en creatief in. Hij blijft consistent met nieuwe ideeën komen. Tot nu toe zijn we erg tevreden.
Paul DekkersPaul Dekkers
14:55 07 May 23
We ask Bart to take pictures for our ongoing marketing process. Bart is professional and creative in this. He continues to come up with new ideas consistently. So far we are very satisfied.
Paul BoumansPaul Boumans
13:19 19 Dec 22
Ik heb Bart tot op heden voor drie opdrachten gevraagd. Foto’s voor onze nieuwe website, foto’s van het personeel en foto’s van de werkplaats. Bart werkt professioneel met een duidelijk voorbereidend gesprek. Tevreden over het eindresultaat, het zijn mooie foto’s geworden.
Paul BoumansPaul Boumans
13:19 19 Dec 22
I have asked Bart for three assignments so far. Photos for our new website, photos of the staff and photos of the workshop. Bart works professionally with a clear preparatory conversation. Satisfied with the end result, the photos have become beautiful.
Frans KremersFrans Kremers
12:31 23 Nov 22
Ik wilde zakelijke portretfoto’s van ons team voor het gebruik op sociale media en mijn nieuwe website. Bart laat je op je gemak voelen waardoor er ontspannen foto’s ontstaan. Ik kreeg goede tips mee over de locatie, kleding en houding tijdens de sessie. Tevreden over het resultaat, ik kan Bart volledig aanraden.
Frans KremersFrans Kremers
12:31 23 Nov 22
I wanted business portraits of our team for use on social media and my new website. Bart makes you feel at ease, resulting in relaxed photos. I received good tips about the location, clothing and attitude during the session. Satisfied with the result, I can fully recommend Bart.
Smits B.V.Smits B.V.
10:21 16 Nov 22
Een hele prettige samenwerking gekend met een mooi foto resultaat voor ons bedrijf. We zijn erg verheugd met de nieuwe foto's. De virtuele tour is er mooi uitgekomen. Door Bart versterken we onze organisatie met nieuwe marketing.
Smits B.V.Smits B.V.
10:21 16 Nov 22
A very pleasant collaboration known with a beautiful photo result for our company. We are very pleased with the new photos. The virtual tour came out nicely. Thanks to Bart, we are strengthening our organization with new marketing.
Melissa SchipperMelissa Schipper
14:18 05 Nov 22
For our family business we went looking for a photographer for corporate photography. That's how we ended up with Bart. There are already a number of photo sessions on it. The office was shot with the end result being professional images that radiate a lot of warmth. Super satisfied with it.
Melissa SchipperMelissa Schipper
14:18 05 Nov 22
Voor ons familiebedrijf zijn we op zoek gegaan naar een fotograaf voor bedrijfsfotografie. Zo zijn we terecht gekomen bij Bart. Inmiddels zitten er al een aantal fotosessies op. Het kantoor is geschoten met als eindresultaat professionele beelden die veel warmte uitstralen. Super tevreden over.
Dominic PieterszDominic Pietersz
13:24 19 Oct 22
My experience with Bart has been very positive. A professional photographer who knows his trade.Takes away all the uncertainties during a corporate photo shoot. My complimentshow Bart aligns everyone in the workplace quickly and effectively.This produces a top result, a must for anyone looking for professional photography.
Dominic PieterszDominic Pietersz
13:24 19 Oct 22
Mijn ervaring met Bart is zeer positief. Een professionele fotograaf met verstand van zijn vak.Neemt alle onzekerheden tijdens een fotosessie voor bedrijfsfotografie weg. Mijn complimentenhoe Bart iedereen op de werkvloer snel en effectief op één lijn krijgt.Dit levert een top resultaat op, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar professionele fotografie.
Marrit de GraffMarrit de Graff
08:41 22 Jul 22
Bart heeft een maand geleden foto's gemaakt voor The Bee Hostel! Wij zijn erg blij met de communicatie, samenwerking en kwaliteit van de foto's.Zeker een aanrader!
Marrit de GraffMarrit de Graff
08:41 22 Jul 22
Bart took pictures for The Bee Hostel a month ago! We are very happy with the communication, cooperation and quality of the photos.Highly recommended!
Marieke PoortsMarieke Poorts
12:25 09 Jun 22
We hebben nu een paar keer met Bart samengewerkt voor onze bedrijfsfotografie en dat is naar volle tevredenheid! De samenwerking met Bart verloopt soepel, hij denkt mee en het resultaat is top!
Marieke PoortsMarieke Poorts
12:25 09 Jun 22
We have now worked with Bart a few times for our corporate photography and that is to our full satisfaction! The collaboration with Bart runs smoothly, he thinks along and the result is top notch!
Ayrton SmitsAyrton Smits
07:51 11 Mar 22
De afgelopen maanden hebben wij diverse fotografie-sessies gehad met Bart. De resultaten zijn erg mooi.Bart is een professionele en toegankelijke fotograaf die snel schakelt en mooi werk levert.Bart, bedankt voor het leveren van de mooie foto's voor onze nieuwe website, we gaan elkaar zeker vaker zien de komende jaren!Ayrton Smits, TopCleaners
Inofec B.V.Inofec B.V.
06:59 25 Feb 22
Inmiddels werken wij al een aantal jaren succesvol samen en zijn wij meer dan tevreden met Bart. Denkt mee, maar ook verder dan alleen 'fotografie'. Daarnaast schroomt hij ook niet om zijn kennis te delen tijdens een fotocursus in Frankrijk!
RaoulRaoul
16:14 24 Feb 22
Naast geweldig familielid, ook geweldig fotograaf! Wij werken als Bert van Vlijmen Keukenarchitectuur al jaren met Bart samen, naar volle tevredenheid. Gisteren de laatste fotoserie binnengekregen en resultaat mag er wezen!
RaoulRaoul
16:14 24 Feb 22
Besides being a great family member, also a great photographer! As Bert van Vlijmen Kitchen Architecture, we have been working with Bart for years, to our complete satisfaction. Received the last photo series yesterday and the result is impressive!
js_loader

Bart als bedrijfsfotograaf

 • Voorafgaand een adviserend intakegesprek
 • Voor iedere organisatie en bedrijven die hun content serieus nemen
 • Sociaal zeer kundige bedrijfsfotograaf: om iedereen op de werkvloer op één lijn te krijgen
 • Sprekende foto rapportages met extra studiolicht, ook voor interieurfotografie
 • Optimalisatie van foto’s met professionele beeldbewerking
 • Glansrijke beeldbank van de organisatie met logische indeling
 • Meer dan 20 jaar ervaring als bedrijfsfotograaf

Winnaar Benelux Enterprise Awards 2020

Bart van Vlijmen Fotografie is in 2020 in de prijzen gevallen tijdens de prestigieuze Benelux Enterprise Awards. Deze onderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die professionaliteit hoog in het vaandel hebben staan en zich onderscheiden op het gebied van kwaliteit, aanbod en klantvriendelijkheid. Bart van Vlijmen Fotografie werkt al jaren aan het opbouwen en het behoud van een ruim aanbod van fotografische diensten van de hoogste kwaliteit. Als bedrijfsfotograaf is Bart van Vlijmen ontzettend vereerd met deze professionele waardering en vooral ook trots om deze prachtige uitreiking te mogen ontvangen.