Bedrijfsfotografie BART VAN VLIJMEN

Wat maakt jouw onderneming werkelijk onderscheidend? Is het het gebouw, de ontvangsthal, het wagenpark of de producten? Nee, met bedrijfsfotografie draait het om de mensen, die het hart vormen van jouw organisatie.

 

Bedrijfsfotograaf zijn is daarom iets bijzonders. Mijn naam is Bart van Vlijmen en ik ondersteun diverse bedrijven met indrukwekkende bedrijfsfotografie, van volledige fabrieken en schoonmaakdiensten tot de juridische sector.

 

Mijn passie is om een organisatie op deskundige wijze te visualiseren. Als bedrijfsfotograaf zoek ik naar de ziel, de eerste indruk die klanten opvangen.Wat merkt een klant op de eerste indruk? Het karakter van jouw bedrijf bepaalt tenslotte hoe mensen het geheel ervaren. Het geeft je grip om je eigen verhaal te kunnen vertellen.

 

Zodra ik het karakter van een organisatie helder heb, maak ik een creatieve vertaalslag. Denk aan het inzetten van de juiste positionering van mensen en objecten als bedrijfsfotograaf.

Bedrijfsfotografie: visualiseer merkidentiteit

Bedrijfsfotografie biedt de kans om te laten zien wie je bent. Het illustreert hoe je te werk gaat, je missie, je waarden, en waarom klanten voor jou moeten kiezen.

Voor een bouwbedrijf is het veel gemakkelijker en krachtiger om in beeld je verhaal te vertellen. Met een winkel of showroom kun je jouw werknemers uitstekend laten zien. Wie zijn zij? Welke rol hebben ze in het bedrijf? Om zo vooraf de beste verwachtingen te scheppen.

 

Wanneer je op zoek bent naar personeel, waarderen potentiële medewerkers, klanten en relaties je vele malen beter met professionele bedrijfsfoto’s.

 

Info

Hulp nodig met een aanvraag? Of een vrijblijvende offerte nodig? Laat het mij gerust weten.

Het inhuren van een bedrijfsfotograaf

Bedrijfsfoto's zijn veelzijdig inzetbaar. Ik assisteer je bij het definiëren van het doel waarop ik mij zal richten. Zo gebruiken we voor werving doeleinden andere foto's dan voor portretfotografie.

De foto’s zijn te gebruiken voor drukwerk zoals brochures, flyers, displays, en jaarverslagen, maar ook voor social media en je website. Ze geven een goed beeld van je bedrijf, en zoals het gezegd is: een beeld zegt vaak meer dan 1.000 woorden.
Dit bereik ik door de emotionele waarde scherp vast te leggen.

 

Bedrijfsfotografie heeft als doel een positieve band te smeden met potentiële klanten, relaties en je medewerkers.

Voordelen van bedrijfsfotografie: een persoonlijke touch

 • Hoogwaardige visuele content, veelzijdig inzetbaar en perfect voor alle marketing behoeften
 • Positieve karaktereigenschappen van het bedrijf in beeld gebracht
 • Aantrekken van potentiële klanten door de juiste sfeer en impressie
 • Gevoels verbinding creëren bij klanten door gezichten achter het bedrijf te laten zien

Begin met een adviesgesprek

Bedrijfsfotografie in de planning? Een grondige voorbereiding is essentieel. We bespreken vooraf je wensen en behoeften. Wat zou de perfecte locatie zijn voor de fotosessie? Misschien je eigen locatie of een plek waar het karakter van je organisatie optimaal tot zijn recht komt. In Nederland zijn er tal van prachtige locaties beschikbaar, midden in de prachtige natuur, moderne industrie of in inspirerende bedrijfspanden.

Wat is het doel van de fotografie? In welke context worden de beelden geplaatst? Welke stijl en sfeer moeten de beelden uitstralen? Op de dag van de fotosessie streef ik als bedrijfsfotograaf naar resultaat. Het afstemmen van mensen is daar een wezenlijk onderdeel van.

 

Het is van belang dat iedereen op de hoogte is van wat er die dag gaat gebeuren.

Beeldbewerking van bedrijfsfotografie

Voor de perfecte foto is  en verdere optimalisatie belangrijk. Hiervoor gebruik ik verschillende professionele gereedschappen. Het stopt niet bij het afdrukken van de foto, want voor het beste resultaat wil ik als bedrijfsfotograaf een foto hebben die tot in de puntjes aansluit bij de sfeer. Vooral in dit digitale tijdperk wil je foto’s hebben die mooi zijn bewerkt.

 

Gemiddeld ben ik even veel tijd kwijt in de beeldbewerking als het fotograferen zelf – gezien ik hier een hele serie aan technieken en bewerkingen op loslaat – waardoor er een geweldig beeld ontstaat.

 

Beeldbewerking begint met de selectie van de beste foto’s. Veel foto’s maken vanuit meerdere hoeken om uiteindelijk de beste foto’s te selecteren voor oplevering. Ook kijk ik als bedrijfsfotograaf naar de scherpte van de foto, dit begint meestal in de ogen. Zo kan ik de scherpte aanpassen op de gehele foto maar ook plaatselijk. Dan speel ik met belichting, kleur van het licht, perspectief en horizon, uitsnede, persoonskenmerken, storende details, helderheid en kleurschifting. Tot in detail een perfect beeld creëren van het bedrijf.

Mijn werkgebied met bedrijfsfotografie

Als bedrijfsfotograaf bestaat mijn werkgebied vooral uit de provincie Noord-Brabant, maar ook in andere delen van het land help ik je met de mooiste bedrijfsfoto’s. Een selectie van opdrachtgevers

Nikki LavrijssenNikki Lavrijssen
14:20 05 Oct 23
Bart is een hele professionele fotograaf en prettig om mee te werken. Hij vertaalt jouw wensen naar mooie beelden en weet de mensen voor de camera echt op hun gemak te stellen. Super tevreden over het eindresultaat!
Paul DekkersPaul Dekkers
14:55 07 May 23
We vragen Bart om foto's te maken voor ons doorlopend marketing traject. Bart is hier professioneel en creatief in. Hij blijft consistent met nieuwe ideeën komen. Tot nu toe zijn we erg tevreden.
Paul BoumansPaul Boumans
13:19 19 Dec 22
Ik heb Bart tot op heden voor drie opdrachten gevraagd. Foto’s voor onze nieuwe website, foto’s van het personeel en foto’s van de werkplaats. Bart werkt professioneel met een duidelijk voorbereidend gesprek. Tevreden over het eindresultaat, het zijn mooie foto’s geworden.
Frans KremersFrans Kremers
12:31 23 Nov 22
Ik wilde zakelijke portretfoto’s van ons team voor het gebruik op sociale media en mijn nieuwe website. Bart laat je op je gemak voelen waardoor er ontspannen foto’s ontstaan. Ik kreeg goede tips mee over de locatie, kleding en houding tijdens de sessie. Tevreden over het resultaat, ik kan Bart volledig aanraden.
Smits B.V.Smits B.V.
10:21 16 Nov 22
Een hele prettige samenwerking gekend met een mooi foto resultaat voor ons bedrijf. We zijn erg verheugd met de nieuwe foto's. De virtuele tour is er mooi uitgekomen. Door Bart versterken we onze organisatie met nieuwe marketing.
Melissa SchipperMelissa Schipper
14:18 05 Nov 22
Voor ons familiebedrijf zijn we op zoek gegaan naar een fotograaf voor bedrijfsfotografie. Zo zijn we terecht gekomen bij Bart. Inmiddels zitten er al een aantal fotosessies op. Het kantoor is geschoten met als eindresultaat professionele beelden die veel warmte uitstralen. Super tevreden over.
Dominic PieterszDominic Pietersz
13:24 19 Oct 22
Mijn ervaring met Bart is zeer positief. Een professionele fotograaf met verstand van zijn vak.Neemt alle onzekerheden tijdens een fotosessie voor bedrijfsfotografie weg. Mijn complimentenhoe Bart iedereen op de werkvloer snel en effectief op één lijn krijgt.Dit levert een top resultaat op, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar professionele fotografie.
Marrit de GraffMarrit de Graff
08:41 22 Jul 22
Bart heeft een maand geleden foto's gemaakt voor The Bee Hostel! Wij zijn erg blij met de communicatie, samenwerking en kwaliteit van de foto's.Zeker een aanrader!
Marieke PoortsMarieke Poorts
12:25 09 Jun 22
We hebben nu een paar keer met Bart samengewerkt voor onze bedrijfsfotografie en dat is naar volle tevredenheid! De samenwerking met Bart verloopt soepel, hij denkt mee en het resultaat is top!
Ayrton SmitsAyrton Smits
07:51 11 Mar 22
De afgelopen maanden hebben wij diverse fotografie-sessies gehad met Bart. De resultaten zijn erg mooi.Bart is een professionele en toegankelijke fotograaf die snel schakelt en mooi werk levert.Bart, bedankt voor het leveren van de mooie foto's voor onze nieuwe website, we gaan elkaar zeker vaker zien de komende jaren!Ayrton Smits, TopCleaners
Inofec B.V.Inofec B.V.
06:59 25 Feb 22
Inmiddels werken wij al een aantal jaren succesvol samen en zijn wij meer dan tevreden met Bart. Denkt mee, maar ook verder dan alleen 'fotografie'. Daarnaast schroomt hij ook niet om zijn kennis te delen tijdens een fotocursus in Frankrijk!
RaoulRaoul
16:14 24 Feb 22
Naast geweldig familielid, ook geweldig fotograaf! Wij werken als Bert van Vlijmen Keukenarchitectuur al jaren met Bart samen, naar volle tevredenheid. Gisteren de laatste fotoserie binnengekregen en resultaat mag er wezen!
Nikki LavrijssenNikki Lavrijssen
14:20 05 Oct 23
Bart is a very professional photographer and pleasant to work with. He translates your wishes into beautiful images and really knows how to put the people in front of the camera at ease. Super satisfied with the end result!
Paul DekkersPaul Dekkers
14:55 07 May 23
We ask Bart to take pictures for our ongoing marketing process. Bart is professional and creative in this. He continues to come up with new ideas consistently. So far we are very satisfied.
Paul BoumansPaul Boumans
13:19 19 Dec 22
I have asked Bart for three assignments so far. Photos for our new website, photos of the staff and photos of the workshop. Bart works professionally with a clear preparatory conversation. Satisfied with the end result, the photos have become beautiful.
Frans KremersFrans Kremers
12:31 23 Nov 22
I wanted business portraits of our team for use on social media and my new website. Bart makes you feel at ease, resulting in relaxed photos. I received good tips about the location, clothing and posture during the session. Satisfied with the result, I can fully recommend Bart.
Smits B.V.Smits B.V.
10:21 16 Nov 22
A very pleasant collaboration known with a beautiful photo result for our company. We are very pleased with the new photos. The virtual tour came out nicely. Thanks to Bart, we are strengthening our organization with new marketing.
Melissa SchipperMelissa Schipper
14:18 05 Nov 22
We started looking for a photographer for corporate photography for our family business. That's how we ended up with Bart. A number of photo sessions have already been completed. The office was shot with the end result being professional images that radiate a lot of warmth. Super satisfied with it.
Dominic PieterszDominic Pietersz
13:24 19 Oct 22
My experience with Bart is very positive. A professional photographer who knows his trade.Removes all uncertainties during a photo session for corporate photography. My complimentshow Bart gets everyone on the work floor on the same page quickly and effectively.This produces top results, highly recommended for anyone looking for professional photography.
Marrit de GraffMarrit de Graff
08:41 22 Jul 22
Bart took pictures for The Bee Hostel a month ago! We are very happy with the communication, cooperation and quality of the photos.Highly recommended!
Marieke PoortsMarieke Poorts
12:25 09 Jun 22
We have now worked with Bart a few times for our corporate photography and we have been completely satisfied! The collaboration with Bart runs smoothly, he thinks along and the result is great!
RaoulRaoul
16:14 24 Feb 22
Besides being a great family member, also a great photographer! As Bert van Vlijmen Kitchen Architecture, we have been working with Bart for years, to our complete satisfaction. Received the last photo series yesterday and the result is impressive!
js_loader

Nikki Lavrijssen
Nikki Lavrijssen
14:20 05 Oct 23
Bart is een hele professionele fotograaf en prettig om mee te werken. Hij vertaalt jouw wensen naar mooie beelden en weet de mensen voor de camera echt op hun gemak te stellen. Super tevreden over het eindresultaat!
Paul Dekkers
Paul Dekkers
14:55 07 May 23
We vragen Bart om foto's te maken voor ons doorlopend marketing traject. Bart is hier professioneel en creatief in. Hij blijft consistent met nieuwe ideeën komen. Tot nu toe zijn we erg tevreden.
Paul Boumans
Paul Boumans
13:19 19 Dec 22
Ik heb Bart tot op heden voor drie opdrachten gevraagd. Foto’s voor onze nieuwe website, foto’s van het personeel en foto’s van de werkplaats. Bart werkt professioneel met een duidelijk voorbereidend gesprek. Tevreden over het eindresultaat, het zijn mooie foto’s geworden.
Volgende beoordelingen
js_loader

Kies Bart als bedrijfsfotograaf

 • Begin met een adviserend intakegesprek
 • Voor iedere organisatie en bedrijf dat hun content serieus neemt
 • Sociaal bewogen bedrijfsfotograaf: eenheid creëren op de werkvloer is mijn specialiteit
 • Overtuigende fotoreportages, ondersteund door extra studiolicht, ook
 • Foto's optimaliseren door middel van vakbekwame beeldbewerking
 • Glansrijke beeldbank van de organisatie met logische indeling
 • Vertrouw op meer dan 20 jaar ervaring in bedrijfsfotografie

Winnaar Benelux Enterprise Awards 2020

Bart van Vlijmen Fotografie is in 2020 in de prijzen gevallen tijdens de prestigieuze Benelux Enterprise Awards. Deze onderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die professionaliteit hoog in het vaandel hebben staan en zich onderscheiden op het gebied van kwaliteit, aanbod en klantvriendelijkheid. Bart van Vlijmen Fotografie werkt al jaren aan het opbouwen en het behoud van een ruim aanbod van fotografische diensten van de hoogste kwaliteit. Als bedrijfsfotograaf is Bart van Vlijmen ontzettend vereerd met deze professionele waardering en vooral ook trots om deze prachtige uitreiking te mogen ontvangen.