skip to Main Content

Bedrijfsfotografie Bart van Vlijmen

Wat is het meest aantrekkelijke wat je in beeld kan brengen van jouw bedrijf? Wat maakt jouw organisatie nu zo aantrekkelijk? Het pand? De receptie? De bedrijfswagens? De producten? Nee, met bedrijfsfotografie gaat het om de mensen.

Bedrijfsfotograaf zijn is daarom iets bijzonders. Mijn naam is Bart van Vlijmen en ik help uiteenlopende bedrijven met de meest spraakmakende bedrijfsfotografie, voor complete fabrieken en schoonmaakbedrijven tot aan de advocatuur.

Ik vind het fantastisch om een organisatie op professionele wijze in beeld te brengen. Als bedrijfsfotograaf ga ik eerst op zoek naar het karakter. Wat merkt een klant op bij de eerste indruk? Het karakter van jouw bedrijf bepaald tenslotte hoe mensen het geheel ervaren. Het geeft je grip om je eigen verhaal te kunnen vertellen.

Zodra ik het karakter van de organisatie helder heb, maak ik een creatieve vertaalslag. Denk aan het inzetten van de juiste positionering van mensen en objecten als bedrijfsfotograaf.

BEDRIJFSFOTOGRAFIE IN DE PRAKTIJK

Laat mensen zien wie je bent als bedrijf met bedrijfsfotografie, hoe je als bedrijf te werk gaat, waar je voor staat en waarom klanten voor jou moeten kiezen.

Voor een bouwbedrijf is het veel gemakkelijker en krachtiger om in beeld je verhaal te vertellen. Met een winkel of showroom kun je uitstekend jouw werknemers laten zien. Wie zijn ze? Welke rol hebben ze in het bedrijf? Om zo vooraf al, de beste verwachtingen te scheppen.

Wanneer je op zoek bent naar personeel, waarderen potentiële medewerkers, klanten en relaties je vele maten beter met professionele bedrijfsfoto’s.

Bedrijfsfotografie - ASI Security - Bart van Vlijmen Fotografie
Fotograaf Rotterdam
Bedrijfsfotografie - geluidsman Olivier Nijs - Bart van Vlijmen Fotografie
Bedrijfsfotografie - Coolblue Tilburg - Bart van Vlijmen Fotografie
Bedrijfsfotografie - CSU Cleaning Services - Bart van Vlijmen Fotografie
Bedrijfsfotograaf - Bedrijfsfotografie - Bart van Vlijmen Fotografie

BEDRIJFSFOTOGRAAF INHUREN

Bedrijfsfoto’s kunnen op allerlei manieren worden ingezet. Ik help je met de bepaling van het doel waar ik als bedrijfsfotograaf op inzoom. Want voor het aantrekken van nieuwe medewerkers gebruiken we een ander soort foto dan voor portretfotografie.

De foto’s kunnen worden gebruikt voor drukwerken zoals brochures, flyers, displays, schermbehang of zelfs jaarverslagen. Dus niet alleen voor drukwerk en print media kun je bedrijfsfotografie goed inzetten. Op social media en je website wil je een goed beeld creëren van het bedrijf. Bezoekers zien direct wat ze kunnen verwachten en welke identiteit je uitstraalt. Een beeld zegt vaak meer dan 1000 woorden. Dit doe ik door de emotionele waarde helder vast te leggen.

Bedrijfsfotografie is bedoeld om een positieve gevoelsband met potentiële klanten, relaties en je medewerkers te creëren.

VOORDELEN BEDRIJFSFOTOGRAFIE VOOR JOUW ORGANISATIE

 • Hoge kwaliteit visuele content met brede inzetbaarheid
 • Positieve karaktereigenschappen van het bedrijf in beeld gebracht
 • Aantrekken van potentiële klanten met de juiste sfeer en impressie
 • Gevoelsverbinding creëren bij klanten door de gezichten achter het bedrijf te laten zien

ADVIESGESPREK OP MAAT

Een afspraak voor bedrijfsfotografie gepland staan? Goede voorbereiding is het halve werk voor een bedrijfsfotograaf. Voorafgaand bespreken we wat je wensen en behoeftes zijn. Want wat zou de perfecte plek voor de fotosessie zijn? In principe is dit je eigen locatie of bedenk van te voren waar het karakter van je organisatie het beste naar voren komt. Hier zijn voldoende plekken voor in Nederland, midden in de prachtige natuur, moderne industrie of in inspirerende bedrijfspanden.

Wat is het doel van de fotografie? In welke context wordt deze geplaatst? Welke stijl en sfeer moeten de beelden gaan kenmerken? Op de dag van de fotosessie ga ik als bedrijfsfotograaf voor resultaat. Het op een lijn krijgen van mensen is daar één van.

Belangrijk is dat iedereen op de hoogte is van wat er op die dag gaat gebeuren.

Bedrijfsfotografie - ASI Security - Bart van Vlijmen Fotografie
Fotograaf bedrijven
Bedrijfsfotografie - ASI Security - Bart van Vlijmen Fotografie
Bedrijfsfotograaf

NABEWERKING BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Voor de perfecte foto is nabewerking en verdere optimalisatie belangrijk. Hiervoor gebruik ik verschillende professionele gereedschappen voor. Het stopt niet bij het afdrukken van de foto, want voor het beste resultaat wil ik als bedrijfsfotograaf een foto hebben die tot in de puntjes aansluit bij de sfeer. Vooral in dit digitale tijdperk wil je foto’s hebben die mooi zijn nabewerkt.

Gemiddeld ben ik even veel tijd kwijt in de nabewerking als het fotograferen zelf – gezien ik hier een hele serie aan technieken en bewerkingen op los laat – waardoor er een geweldig beeld ontstaat.

Nabewerking begint met de selectie van de beste foto’s. Veel foto’s maken vanuit meerdere hoeken om uiteindelijk de beste foto’s te selecteren voor oplevering. Ook kijk ik als bedrijfsfotograaf naar de scherpte van de foto, dit begint meestal in de ogen. Zo kan ik de scherpte aanpassen op de gehele foto maar ook plaatselijk. Dan speel ik met belichting, kleur van het licht, perspectief en horizon, uitsnede, persoonskenmerken, storende details, helderheid en kleurschifting. Tot in detail een perfect beeld creëren van het bedrijf.

Bedrijfsfotografie - Van Voorden Castings BV - Bart van Vlijmen Fotografie 
Bedrijfsfotografie - Rust Oleum - Bart van Vlijmen Fotografie
Anuska LindenhoviusAnuska Lindenhovius
08:48 30 Mar 22
Bart is een vakman in zijn werk en een fijn persoon om mee te werken. Wij zijn erg tevreden met de foto's die Bart in ons bedrijf heeft genomen.
Soufian ASoufian A
11:53 28 Mar 22
PERFECT! Alles was heel professioneel geregeld en de foto's, alsmede de 3D scan zijn van topkwaliteit. We krijgen er veel complimenten over. Bedankt nogmaals!
Ayrton SmitsAyrton Smits
07:51 11 Mar 22
De afgelopen maanden hebben wij diverse fotografie-sessies gehad met Bart. De resultaten zijn erg mooi.Bart is een professionele en toegankelijke fotograaf die snel schakelt en mooi werk levert.Bart, bedankt voor het leveren van de mooie foto's voor onze nieuwe website, we gaan elkaar zeker vaker zien de komende jaren!Ayrton Smits, TopCleaners
Bart maakt reeds vele jaren naar volle tevredenheid projectfotografie voor ons en zusterbedrijven Janssen de Jong OnderhoudPlus en Janssen de Jong Bouw. Tevens heeft hij de werkzaamheden van de medewerkers van Janssen de Jong OnderhoudPlus heel mooi op de gevoelige plaat vastgelegd. De kwaliteit is altijd hoog en de samenwerking verloopt altijd prettig. Bart komt afspraken na, denkt goed mee en is prettig in de omgang.
Inofec B.V.Inofec B.V.
06:59 25 Feb 22
Inmiddels werken wij al een aantal jaren succesvol samen en zijn wij meer dan tevreden met Bart. Denkt mee, maar ook verder dan alleen 'fotografie'. Daarnaast schroomt hij ook niet om zijn kennis te delen tijdens een fotocursus in Frankrijk!
js_loader
Bedrijfsfotografie - CZ Zorgverzekeraar - Bart van Vlijmen Fotografie
Bedrijfsfotografie - TGM gevelbouw - Bart van Vlijmen Fotografie

WERKGEBIED BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Als bedrijfsfotograaf bestaat mijn werkgebied vooral uit de provincie Noord-Brabant, maar ook in andere delen van het land help ik je aan de mooiste bedrijfsfoto’s. Een greep uit opdrachtgevers: Cool Blue, Rabobank, CSU Schoonmaken, Pathé bioscopen en nog vele anderen.

BART ALS BEDRIJFSFOTOGRAAF

 • Voorafgaand een adviserend intakegesprek
 • Voor iedere organisatie en bedrijf e die hun content serieus neemt
 • Sociaal zeer kundige bedrijfsfotograaf: om iedereen op de werkvloer op één lijn te krijgen
 • Sprekende foto rapportages met extra studiolicht
 • Optimalisatie van foto’s met professionele nabewerking
 • Glansrijke beeldbank van de organisatie met logische indeling
 • Meer dan 20 jaar ervaring als bedrijfsfotograaf

WINNAAR BENELUX ENTERPRISE AWARDS 2020

Bart van Vlijmen Fotografie is in 2020 in de prijzen gevallen tijdens de prestigieuze Benelux Enterprise Awards. Deze onderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die professionaliteit hoog in het vaandel hebben staan en zich onderscheiden op het gebied van kwaliteit, aanbod en klantvriendelijkheid. Bart van Vlijmen Fotografie werkt al jaren aan het opbouwen en het behouden van een ruim aanbod van fotografische diensten van de hoogste kwaliteit. Als bedrijfsfotograaf is Bart van Vlijmen ontzettend vereerd met deze professionele waardering en vooral ook trots om deze prachtige uitreiking te mogen ontvangen.

Bedrijfsfotografie - Bedrijfsfotograaf -Bart van Vlijmen
Fotograaf Rotterdam
Bedrijfsfotografie - ASI Security - Bart van Vlijmen Fotografie
Bedrijfsfotografie - Scheepsbouw - Bart van Vlijmen Fotografie
Bedrijfsfotografie - DUO Rijksoverheid - Bart van Vlijmen Fotografie
Bedrijfsfotografie - Netherlands Maritime Technology - Bart van Vlijmen Fotografie

Copyright Bart van Vlijmen Fotografie