Vastgoed fotograaf

Vastgoed fotograaf – voor bijzondere foto’s

Zoekt u een vastgoed fotograaf? Ik maak graag een unieke presentatie van uw gebouw of omgeving. Als professioneel vastgoed fotograaf maak ik krachtige sfeerfoto’s. Omdat foto’s direct de lijnen en details van een gebouw of leefomgeving laten zien. Mijn naam is Bart van Vlijmen en ik ben onder ander vastgoed fotograaf. Er staan niet alleen prachtige gebouwen, maar ook de omgeving is geweldig. In mijn architectuurfoto’s laat ik graag zien wat niet iedereen kan zien.

Vastgoed fotograaf, een geweldig beroep

Als vastgoed fotograaf krijg ik de kans geweldige gebouwen en omgevingen te bestuderen en daar krachtige foto’s van te maken. Daarom maakt het mijn werk heel bijzonder. Ik vind het geweldig om gebouwen te analyseren en een buurt te fotograferen. Verder is het zoeken naar een perspectief om lijnen en structuren naar voren te laten komen echt mijn passie. De verhoudingen van een pand zijn mooi, net zoals de symmetrie die altijd te vinden is. Maar ook een sfeer die een omgeving verrassend kan maken. Ik vind het vooral heerlijk op zoek te gaan naar de juiste hoek om een gebouw of omgeving zo goed mogelijk naar voren te laten komen.

Het gaat om techniek

Er zijn verschillende soorten gebouwen en buurten, zeker in Amsterdam. Je hebt er oude historische gebouwen, bijzondere kerken en mooie grachtenpanden. Maar je vindt er ook moderne architectuur met rare vormen, harde metalen en strakke lijnen. Dat maakt de omgeving bijzonder. Ik maak graag verrassende foto’s. Vaak in combinatie met de omgeving. De impact van een gebouw op de omgeving kan een foto indrukwekkend maken. De details van een gebouw en licht spelen een grote rol bij architectuurfotografie. Daar maak ik graag gebruik van.

Belangrijk voor uw onderneming

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u daar graag sterke vastgoed foto’s van laten maken? Bent u architect of makelaar en wilt u graag geweldige foto’s van uw pand? Wilt u krachtige foto’s van uw omgeving? Ik help u graag uw gebouw of buurt zo optimaal mogelijk te fotograferen. Ondernemers kunnen daar hun bedrijfsimage mee versterken. Verder kunnen makelaars en architecten de foto’s gebruiken om hun website of social media mee aan te kleden. Goede bedrijfsfotografie zorgt er altijd voor dat mensen dichter bij een bedrijf of buurt komen te staan. Daarmee geven ze een duidelijk beeld van uw organisatie of de sfeer van een omgeving.

Ook voor uw bedrijf

Zoekt u een vastgoed fotograaf? Ik ga graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Het is belangrijk te bespreken voor welke doeleinden de foto’s gemaakt moeten worden. Maar ook welke uitstraling een gebouw of omgeving moet hebben. Door te spelen met licht geef ik mijn foto’s altijd de juiste sfeer. Wilt u meer weten? In onze gesprekken luister ik altijd naar suggesties en sta ik open voor ideeën. Neem contact op met Bart van Vlijmen Fotografie voor krachtige arcitectuurfotografie.

Kijk voor meer informatie over fotografie van gebouwen bij architectuurfotografieinterieurfotografie en beeldbewerking.

Benelux Enterprise Awards

Bart van Vlijmen fotografie is in 2020 in de prijzen gevallen tijdens de prestigeuze Benelux Enterprise Awards. Deze awards worden jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die professionaliteit hoog in het vaandel hebben staan, en zich onderscheiden van hun concurrentie op het gebied van kwaliteit, aanbod en klantvriendelijkheid. Bart van Vlijmen fotografie werkt al jaren aan het neerzetten en het behouden van een ruim aanbod met de hoogste kwaliteit. Als bedrijf en als persoon is Bart van Vlijmen ontzettend vereerd met deze professionele waardering en super trots om deze prachtige award te mogen ontvangen.