Vastgoedfotografie

Vastgoedfotografie – pakkende foto’s door een professional

Bent u op zoek naar een fotograaf voor vastgoedfotografie? Kies dan voor een professional. Alleen een vakkundige fotograaf weet precies hoe hij een bedrijfsgebouw, bijzonder pand of een woning in de hogere sector op de juiste manier in beeld kan brengen. Met kennis, inzicht en ervaring zorgt een vakman er voor dat de foto’s van uw vastgoed er direct uitspringen. Natuurlijk weet een professional exact hoe hij sfeer, details en de juiste kenmerken naar voren kan halen. Daarom huurt u hem ook in. Mijn naam is Bart van Vlijmen. Ik ben bedrijfsfotograaf, gespecialiseerd in vastgoedfotografie. Ik fotografeer veel en graag in zowel Nederland als België.

Bart van Vlijmen is vastgoedfotograaf voor makelaars, architecten, interieurarchitecten, aannemers, vastgoedbedrijven, interieurbouwers of bezitters van woningen in het hogere segment.

Sterk gefotografeerde gebouwen

Wilt u een bedrijfsgebouw, een woning in het hogere segment of een ander bijzonder pand laten vastleggen? Ik laat graag de details en bijzondere kenmerken naar voren komen om uw gebouw optimaal te presenteren. Ieder landgoed en ieder gebouw heeft een eigen verhaal en dat vertel ik graag met indrukwekkende beelden. Bijvoorbeeld door een bijzondere standplaats te nemen of te kiezen voor een ruimtelijke weergave, of door een perfecte combinatie van omgeving en details. Op deze manier vallen de foto’s direct op qua sfeerbeleving en compositie.

Beeldbewerking Bart van Vlijmen fotografie
Vastgoed fotografie

Interieur is belangrijk bij vastgoedfotografie

Een vakman in vastgoedfotografie houdt zich niet alleen bezig met sterke architectuurfotografie. Ook het interieur van een gebouw is belangrijk en het is de kunst om het gevoel bij een pand en de sfeer op de juiste manier vast te leggen. U wilt tenslotte foto’s die niet alleen aanspreken maar die echt vragen om aandacht, want zo wordt uw object beter en vaker bekeken. Een professionele vastgoedfotograaf legt altijd een gevoel vast dat overeenkomt met de realiteit. Hij zorgt voor realistische en duidelijke foto’s, voor welke doeleinden de foto’s ook gebruikt gaan worden. Een vakman gaat overigens nog verder: die legt sfeer en gevoel vast dat past bij uw pand.

Vastgoedfotografie – beeldbewerking is een noodzaak

Iedere professionele fotograaf doet aan beeldbewerking. Hoe goed een foto ook is, hij is nooit helemaal perfect. Natuurlijk wilt u dat uw vastgoedfoto aan het beeld voldoet dat u naar voren wilt brengen en juist daarom is beeldbewerking belangrijk. Door met schaduw en licht te spelen, ongewenste objecten te verwijderen of met kleurverzadiging of kleuroptimalisatie te werken wordt er meer rust gecreëerd in een beeld. Daar wordt de foto nog beter van. Natuurlijk overleg ik altijd met de opdrachtgever en daarom is het van belang van tevoren de intentie van de foto’s te bespreken.

Heeft u een professionele vastgoedfotograaf nodig voor verhuur, verkoop, advertenties, woninggidsen of brochures? Ik help u graag aan perfecte beelden.

Kijk voor meer informatie over vastgoedfotografie bij architectuurfotografieinterieurfotografie en beeldbewerking.