Vastgoedfotograaf

Vastgoedfotograaf – voor pakkende foto’s

Als u op zoek bent naar een vastgoedfotograaf is het belangrijk om te kiezen voor een professional. Alleen een vakkundige fotograaf weet exact hoe hij een bijzonder pand, bedrijfsgebouw of woning in de hogere sector goed in beeld kan brengen. Zijn inzicht, kennis en ervaring zorgen er voor dat u foto’s van uw vastgoed heeft die er direct uitspringen. Natuurlijk is het van belang de juiste kenmerken, details en sfeer naar voren te halen in foto’s en een vakman weet hoe hij dat doet. Mijn naam is Bart van Vlijmen en ik ben bedrijfsfotograaf en gespecialiseerd vastgoedfotograaf. Nederland en België zijn mijn werkterreinen, waar ik graag en veel fotografeer.

Bart van Vlijmen is vastgoedfotograaf voor makelaars, architecten, interieurarchitecten, aannemers, vastgoedbedrijven, interieurbouwers of bezitters van woningen in het hogere segment.

Vastgoedfotograaf – sterke beelden van mooie gebouwen

Heeft u een woning in het hogere segment, een bedrijfsgebouw of een ander bijzonder pand dat vastgelegd dient te worden? Ik vind het geweldig bijzondere kenmerken en details naar voren te laten komen zodat uw gebouw optimaal gepresenteerd wordt. Ieder gebouw of landgoed heeft een verhaal en ik vertel het graag aan de hand van indrukwekkende beelden. Door het innemen van het juiste standpunt en een bijzondere ruimtelijke weergave bijvoorbeeld. Of door de juiste combinatie van detail en omgeving. Op deze manier krijgt u foto’s die direct opvallen qua compositie en sfeerbeleving.

Voor een vastgoedfotograaf is ook interieur belangrijk

Een professionele vastgoedfotograaf maakt niet alleen sterke architectuurfoto’s. Ook het interieur van een gebouw is van belang. Daarbij is het de kunst op een juiste manier de sfeer en het gevoel van een pand vast te leggen. Tenslotte wilt u graag foto’s die direct aanspreken en liefst zelfs om aandacht vragen want alleen zo wordt uw object beter bekeken. Een vakkundige vastgoedfotograaf legt altijd een gevoel vast dat volledig in overeenstemming is met de realiteit. Hij maakt duidelijke en realistische foto’s, wat de aanleiding ook is dat hij wordt ingehuurd. Een professional gaat bovendien nog verder: die legt ook het gevoel en de sfeer vast van uw pand.

Vastgoedfotograaf – beeldbewerking is een must

Elke professionele fotograaf werkt met beeldbewerking. Hoe goed een foto ook is, hij is nooit 100% perfect. U wilt natuurlijk dat uw vastgoedfoto voldoet aan het beeld dat u naar voren wilt brengen en juist daarom past iedere vastgoedfotograaf beeldbewerking toe. Door te spelen met licht en schaduw, het verwijderen van ongewenste objecten of te werken met kleurverzadiging en kleuroptimalisatie creëer ik meer rust in een beeld. Dat komt de foto altijd ten goede. Uiteraard doe ik dat altijd in overleg met mijn opdrachtgever. Daarom stem ik altijd vooraf af wat de intentie is van de beelden.

Heeft u een uitstekende vastgoedfotograaf nodig voor verhuur, verkoop, advertenties, woninggidsen of brochures? Ik help u graag aan perfecte beelden.

Kijk voor meer informatie over vastgoedfotografie bij architectuurfotografieinterieurfotografie en beeldbewerking.