Real estate fotografie

Zoek je een professional voor real estate fotografie? Kies dan voor een fotograaf met ruime kennis en ervaring. Het fotograferen van vastgoed is een vak apart. Het in beeld brengen van een woning dient in detail te gebeuren, je wilt tenslotte opvallen als je een woning presenteert, verkoopt of verhuurd. Een goede real estate fotograaf beschikt over de modernste technieken en maakt de mooiste woningpresentaties.
Vastgoed foto’s dienen een goed ruimtelijk beeld te geven van een woning.

Een oog hebben voor detail is belangrijk bij het tonen van real estate foto’s. Mijn naam is Bart van Vlijmen, beroepsfotograaf met specialisaties in interieurfotografie en architectuurfotografie voor real estate. Ik breng vastgoed perfect in beeld voor een aantoonbaar mooi portfolio.

Real estate fotografie
Real estate fotografie

Real estate fotografie, gericht op details

Real estate fotografie is informatief én uitnodigend tegelijkertijd. Je wilt dat mensen geïnteresseerd raken in een woning om verkopen te realiseren. Met real estate foto’s wil je een duidelijk ruimtelijk beeld geven van de woning.

Een goede vastgoed fotograaf zorgt ervoor dat hij iedere ruimte optimaal in beeld heeft gebracht, of de ruimte nu klein of groot is. Een fotoreportage van de woning is pas compleet als er extra aandacht wordt besteed aan voorkomende details. Bijzondere meubels in het interieur, leuke doorkijkjes, kleine bijzonderheden, zij maken het verschil tussen een verkoop. Er wordt rekening gehouden met iedere hoek van de camera – van waaruit wordt geschoten – voor zowel binnen als buiten.

Tips voor makelaars en bemiddelaars

Wil je als makelaar meer weten over fotografie van vastgoed?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak of vraag direct een offerte aan. Het schieten en ontwikkelen van vastgoed foto’s die voldoen aan het beeld dat je naar voren wilt brengen.

Bekijk het werk van verschillende opdrachtgevers op architectuurfotografie, interieurfotografie en beeldbewerking.