Hotel fotografie

Hotelfotografie wekt uw verblijf tot leven. Hotelfotografie  genereert meer reserveringen

De gemiddelde reiziger struint vooral internet af op zoek naar het perfecte hotel voor een vakantie- of zakenreis. Tijdens deze online zoektocht zorgen beelden er vooral voor dat men wel of niet die specifieke kamer of vergaderruimte boekt. Tijd om te investeren in goede hotelfotografie! Zorg voor verleidelijke en reële beelden van uw etablissement en laat mensen direct ervaren hoe het is om in uw resort te verblijven. Geef ze het vertrouwen om te boeken door de juiste beelden te showen.

Hotelfotografie: wat is dat?

Professionele hotelfotografie houdt veel meer in dan alleen maar een paar leuke foto’s van een receptie, hotelkamer of lobby. Een vakman die is gespecialiseerd in hotel fotografie legt een magische gevoel vast van een verblijf in uw hotel en brengt dat tot leven. Door goede belichting te gebruiken zorgt hij voor natuurlijke foto’s die mensen raken en een positief gevoel opwekken. Natuurlijk werkt ook het uiterlijk van uw hotel accommodatie daarbij mee. Daarom zorgt u voor strak opgemaakte bedden, een nette receptie, perfect gedekte tafels en een goed verzorgd pand. Dat zijn tenslotte noodzakelijke instrumenten voor een uitstekende promotie van uw hotel.

Waarom zorgt goede hotelfotografie voor meer omzet?

Goede hotelfoto’s: 

  • Versterken uw verhaal op een positieve manier
  • Verleiden gasten om direct op de ‘Boek nu!’-knop te klikken
  • Zijn een krachtige en effectieve marketingtool
  • Zorgen voor een groot rendement doordat er meer reserveringen zijn
  • Zijn volledig afgestemd op uw verkoopargumenten en doelgroep(en)
  • Dragen bij aan een sterk imago
  • Vangen de essentie van uw resort
  • Creëren de snelste manier om uw aantal boekingen te laten groeien
  • Zijn zo prachtig dat elke gast ze wil delen op social media

Maak kennis met Bart van Vlijmen

Maak kennis met hotelfotograaf Bart van Vlijmen. Al ruim 20 jaar ervaring met het schieten van het perfecte plaatje om uw hotel tot leven te wekken. Bart zorgt voor magie door zijn lens en laat elk resort stralen. Hij richt zich op interieurfotografie en architectuurfotografie. Natuurlijk heeft ieder hotel een andere persoonlijkheid, verschillende verkoopargumenten en een andere ideale gast. Bart weet dit als geen ander en zorgt ervoor dat uw etablissement prachtig in beeld wordt vastgelegd zoals het hoort. Met haar eigen identiteit en imago. Voor welk hotel kiest een potentiële gast? Het hotel met de meest aansprekende foto’s natuurlijk!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Bart van Vlijmen Fotografie.