Eventfotografie Amsterdam

Eventfotografie Amsterdam? Kies voor een vakman!

Bent u op zoek naar een vakman voor eventfotografie Amsterdam? Kies dan voor een professional met ervaring. Een goede eventfotograaf weet dat een fotoreportage niet alleen draait om mooie foto’s. Event fotografie is meer dan dat. Als de fotoreportage van uw event een verhaal bevat kunt u deze inzetten als promotietool. Goed voor uw marketingdoeleinden! Mijn naam is Bart van Vlijmen. Ik ben bedrijfsfotograaf en één van mijn specialisaties is eventfotografie. Amsterdam is één van mijn meest favoriete werkplekken, maar ik werk uiteraard in heel Nederland.

Eventfotografie vertelt een verhaal

Een goede eventfotograaf legt niet alleen de momenten van uw evenement vast, maar creëert vooral goede sfeerbeelden die een verhaal vertellen. U wilt tenslotte niet dat uw event snel vergeten wordt. Goede eventfotografie legt een gevoel vast. Een sfeer die exact past bij dat wat u als bedrijf uit wilt stralen: professionaliteit en een eigen gezicht. Met professionele eventfotografie krijgt u uniek beeldmateriaal in handen dat u in kunt zetten om klanten, relaties en prospects te betrekken bij uw organisatie.

Eventfotografie Amsterdam – voor al uw marketingdoeleinden

Evenementenfotografie houdt herinneringen levend. Niet alleen voor uw onderneming, maar met name voor bezoekers van uw evenement. Als u de foto’s van uw event deelt op uw website of via social media zullen de bezoekers van dit evenement anderen graag laten zien waar zij geweest zijn. Dat betekent exposure voor uw bedrijf: uw onderneming wordt op een positieve manier in de spotlights gezet. Uiteraard moeten de foto’s van uw evenement wel professioneel zijn, anders heeft het een averechts effect.

Eventfotografie is goed voor uw naamsbekendheid

De meeste mensen zijn visueel ingesteld. Als bedrijf maakt u een goede eerste indruk als de foto’s op uw website of social media professioneel zijn en precies weergeven waar uw bedrijf voor staat. Eventfotografie kan uw bedrijf of merk kracht bijzetten. Goed fotomateriaal genereert traffic naar uw website en dat betekent niet alleen meer naamsbekendheid, maar hoogstwaarschijnlijk ook meer verkopen. Juist om deze redenen heeft u een goede eventfotograaf nodig.

Eventfotografie Amsterdam heeft vele mogelijkheden

Eventfotografie Amsterdam is in te zetten tijdens veel verschillende evenementen. Tijdens een conferentie of congres bijvoorbeeld of een presentatie of beurs. Maar eventfotografie kan ook worden ingezet tijdens festivals, bedrijfsuitjes, sportevenementen of nieuwjaarsbijeenkomsten. Welk evenement u ook organiseert, ik maak er graag mooie sfeerbeelden van waar mensen nog lang over zullen napraten. En dat is precies wat u wilt!

Meer weten over evenementenfotografie of beeldbewerking? Ik informeer u graag over de mogelijkheden!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Bart van Vlijmen Fotografie.