Architectuurfotograaf

Architectuurfotograaf Bart van Vlijmen maakt bijzondere foto’s

Bent u op zoek naar een architectuurfotograaf om uw bedrijfsgebouw of landgoed vast te laten leggen? Ik ga graag op zoek naar bijzondere lijnen en details voor een krachtige fotopresentatie. Daarbij focus ik niet alleen op het gebouw zelf, maar ook op de omgeving. Vaak geeft een combinatie van beide het beste sfeerbeeld. Een strakke lijn, een bijzonder detail, die ene boom of een mooie lucht, alles kan van belang zijn bij goede architectuurfotografie.

Architectuurfotograaf in hart en nieren

Als architectuurfotograaf vind ik het geweldig krachtige sfeerfoto’s te maken met lijnen en details van een gebouw in combinatie met de leefomgeving. Het bestuderen en analyseren van gebouwen in hun kracht en het vinden van perspectief ten opzichte van de omgeving, het intrigeert me. De verhoudingen van een pand zijn altijd mooi, er is altijd een bepaalde symmetrie of juist a-symmetrie te vinden. Maar ook de omgeving kan een verrassend grote invloed hebben op een gebouw.

Architectuurfoto’s, interessant voor iedere onderneming

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u graag sterke architectuurfoto’s van uw pand laten maken? Bent u architect of makelaar en wilt u graag een goede presentatie van een gebouw of landgoed? Ik breng het betreffende object graag zo optimaal mogelijk in beeld. Sterke foto’s helpen in de presentatie van een gebouw en indien nodig kunnen ze in de verkoop direct van belang zijn. Ook voor een website kunnen goede architectuurfoto’s van grote waarde zijn.

Ook voor uw bedrijf

Wilt u graag een sterke presentatie van een gebouw of landgoed? Ik ga graag voor u op pad. De beste architectuurfoto’s maak ik in het juiste licht, vaak is ochtendlicht of licht na zonsondergang heel bijzonder. Met dat licht zie je lijnen en vormen die met direct zonlicht niet altijd terug te vinden zijn. Dat zorgt voor sterke beelden en een ijzersterke presentatie. Wilt u meer weten? Ik bespreek graag de mogelijkheden en ga graag in gesprek over doeleinden van de foto’s.

Kijk voor meer informatie over fotografie van gebouwen bij architectuurfotografieinterieurfotografie en beeldbewerking.

Benelux Enterprise Awards

Bart van Vlijmen fotografie is in 2020 in de prijzen gevallen tijdens de prestigeuze Benelux Enterprise Awards. Deze awards worden jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die professionaliteit hoog in het vaandel hebben staan, en zich onderscheiden van hun concurrentie op het gebied van kwaliteit, aanbod en klantvriendelijkheid. Bart van Vlijmen fotografie werkt al jaren aan het neerzetten en het behouden van een ruim aanbod met de hoogste kwaliteit. Als bedrijf en als persoon is Bart van Vlijmen ontzettend vereerd met deze professionele waardering en super trots om deze prachtige award te mogen ontvangen.