LinkedIn profielfoto laten maken in Amsterdam

Wilt u een perfecte LinkedIn profielfoto laten maken in Amsterdam van uw medewerkers, directieleden of uw leden van de Raad van Bestuur? Bart van Vlijmen legt hen graag op een professionele manier vast. Met zijn vermogen om gemakkelijk contact te maken zorgt Bart er voor dat mensen snel ontspannen. Daardoor creëert hij toegankelijke profielfoto’s waarop bijna altijd een glimlach te zien is. Profielfoto’s met karakter en uitstraling zijn belangrijk, zeker op social media als LinkedIn. Daarom is het slim een professional in te schakelen. Wilt u ook LinkedIn profielfoto’s laten maken in Amsterdam, schakel dan Bart van Vlijmen in. Hij is als bedrijfsfotograaf gespecialiseerd in het maken van profielfoto’s en weet exact wat hij doet.

Een LinkedIn profielfoto laten maken van uw medewerkers

Wilt u als bedrijf een duidelijke identiteit en bepaalde dynamiek uitstralen die past bij uw bedrijfscultuur? Dan is het belangrijk de LinkedIn profielfoto’s van uw medewerkers uniform te houden. Een duidelijke identiteit en professionele uitstraling zijn belangrijk, visuele communicatie werkt nu eenmaal sneller dan het geschreven woord. Als uw medewerkers of directieleden contact zoeken met relaties dient hun uitstraling professioneel te zijn. Een LinkedIn profielfoto laten maken door een professionele profielfotograaf is daarom een goed idee. Die weet exact hoe hij uw medewerkers of directieleden het best kan presenteren en past de achtergrond van de foto aan op de sfeer van uw bedrijf.

Een perfecte LinkedIn profielfoto laten maken: belangrijk voor uw bedrijf

Visuele communicatie is belangrijk. Misschien nog wel belangrijker dan het geschreven woord. Een ontspannen en open uitstraling op een profielfoto doet wonderen op LinkedIn, maar ook op uw website, het intranet of in een jaarverslag zijn goede profielfoto’s van belang. Goede profielfoto’s zeggen veel over uw bedrijfscultuur en kunnen mensen overtuigen zaken te doen met uw bedrijf. Met de juiste belichting en een achtergrond die past bij uw bedrijf creëert een profielfotograaf profielfoto’s die helemaal passen bij wat u als bedrijf wilt uitstralen. Kiest u voor een formele setting of past een informele achtergrond beter bij uw bedrijf? Bart van Vlijmen bespreekt graag de mogelijkheden voor de perfecte LinkedIn profielfoto van uw medewerkers.

Een LinkedIn profielfoto laten maken in Amsterdam

Wilt u graag duidelijke LinkedIn profielfoto’s laten maken waar uw werknemers verrassend goed op staan? Verras hen dan met een professionele profielfoto van een vakfotograaf. Bart van Vlijmen komt graag op uw locatie in Amsterdam om uw medewerkers seriematig te fotograferen. Hij is in het bezit van een mobiele studio compleet met diverse achtergronden en kan altijd exact de juiste sfeer vastleggen die past bij uw bedrijf. Graag bespreekt hij van tevoren de mogelijkheden en uw wensen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Bart van Vlijmen Fotografie.