skip to Main Content

Landschapsfotografie

Bart van Vlijmen

Landschapsfotografie vind ik persoonlijk fantastisch, het is ook een vorm van fotografie waar eigenlijk iedereen wel van houdt. Waarschijnlijk heeft u zelf tijdens vakanties ook regelmatig mooie beelden geschoten van het landschap om u heen. Toch is er een verschil in kwaliteit met foto’s van een echte landschapsfotograaf. Hij heeft uiteraard betere apparatuur, maar vooral belangrijk zijn de compositie, lichtbeheersing en scherptediepte instellingen van een goed gemaakte landschapsfoto. Dat vergt inzicht, maar vooral ook geduld.

Een landschapsfotograaf gaat op de gekste tijden en in de gekste weersomstandigheden op pad om mooie foto’s te maken. Hij moet geduldig zijn, het maken van een goede landschapsfoto is namelijk niet in een seconde gebeurd. Persoonlijk vind ik het geweldig om landschappen te fotograferen. Ik reis graag en geniet dan altijd van de prachtige omgeving. Ik kom bovendien volledig tot rust in een natuurlijk setting, in welk land en in welke weersomstandigheden dan ook. Hoewel ik voornamelijk werk als bedrijfsfotograaf laat ik een opdracht voor landschapsfotografie nooit aan mijn neus voorbij gaan. Ik fotografeer landschappen in binnen- en buitenland.

Benelux Enterprise Awards

Bart van Vlijmen fotografie is in 2020 in de prijzen gevallen tijdens de prestigeuze Benelux Enterprise Awards. Deze awards worden jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die professionaliteit hoog in het vaandel hebben staan, en zich onderscheiden van hun concurrentie op het gebied van kwaliteit, aanbod en klantvriendelijkheid. Bart van Vlijmen fotografie werkt al jaren aan het neerzetten en het behouden van een ruim aanbod met de hoogste kwaliteit. Als bedrijf en als persoon is Bart van Vlijmen ontzettend vereerd met deze professionele waardering en super trots om deze prachtige award te mogen ontvangen.