skip to Main Content

Event fotograaf

Top fotograaf  – voor elk uniek event

Bent u op zoek naar een ervaren event fotograaf? Als organisator van een event weet u natuurlijk als geen ander dat alleen een vakkundige event fotograaf de sfeer van uw evenement volledig kan laten terugkomen in een fotoreportage. Het schieten van een paar leuke beelden is niet genoeg. Het gaat om het juiste moment en de juiste invalshoek. Mijn naam is Bart van Vlijmen en ik ben professioneel event fotograaf. In Nederland en België fotografeer ik diverse evenementen van bedrijven of andere organisaties.

Congresfotografie Rotterdam -Evenementenfotografie - Arjan van Dijk groep - Bart van Vlijmen Fotografie
Event fotograaf - Bart van Vlijmen Fotografie
Eventfotografie - Hans Klok - Bart van Vlijmen Fotografie
Congresfotografie Rotterdam -Evenementen Fotograaf - Bart van Vlijmen Fotografie
Congresfotografie Rotterdam-Eventfotografie - Guus Meeuwis - Bart van Vlijmen Fotografie
Fotograaf evenementen -Bart van Vlijmen Fotografie

Event fotograaf – unieke reportages van uw event

Een fotograaf wordt niet alleen ingehuurd voor het fotograferen van events zoals optredens van artiesten of zakelijke evenementen. Hij heeft ook de taak om op de juiste manier de sfeer van een evenement vast te leggen. Zo kunnen niet alleen bezoekers van het event mooie herinneringen ophalen bij het bekijken van de foto’s. Ook mensen die niet bij het evenement aanwezig waren kunnen op deze manier een goed gevoel krijgen over het evenement.

Elk bedrijfsfeest heeft een verhaal

Uiteraard wilt u graag een mooie reportage van uw evenement. Een event fotograaf weet als geen ander dat zo’n fotoreportage ingezet kan worden als bedankje voor de gasten. Maar met goede fotografie kunt u veel meer bereiken. Een fotoreportage van een fotograaf kunt u bijvoorbeeld ook inzetten voor diverse marketingdoeleinden. Iedereen weet dat foto’s populair zijn op social media. Als uw evenement overal opduikt op internet is dat natuurlijk de ideale marketing voor uw bedrijf.

Fotoreportage als marketinginstrument, content is KING

Een goede fotoreportage van een vakkundige fotograaf kan zorgen voor meer traffic naar uw website. Enthousiaste bezoekers die uw foto’s op social media delen zorgen voor meer naamsbekendheid en dat betekent vaak ook meer omzet. Bezoekers die erbij waren halen mooie herinneringen op en delen die met vrienden en collega’s. Mensen die er niet bij waren willen de volgende keer wel graag van de partij zijn. Ideaal voor uw marketingstrategie!

Event fotograaf  – mooi bewerkte beelden

Een event fotograaf die een sfeerreportage maakt van uw zakelijke evenement of een feestelijk event zal er altijd voor zorgen dat het beeldmateriaal bewerkt wordt om precies het juiste accent te leggen. Beeldbewerking betekent altijd een nóg betere kwaliteit. Op deze manier kunt u uw foto’s met een gerust hart laten delen op social media. Wilt u weten wat een fotograaf voor uw bedrijf kan betekenen? Dan ga ik graag met u in gesprek. Uiteraard zijn uw wensen en verwachtingen daarin belangrijk.

Wilt u meer weten over evenementenfotografie? Kijk dan ook eens bij beeldbewerking.